keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

409. Can't Hear Myself Pink!

Ronja: Tänään oli ensimmäistä kertaa ihanaa kävellä kouluun talven jälkeen, kun aurinko paistoi ja linnut lauloivat. Ja mikä parasta, aurinko paistoi myös iltapäivällä kun pääsin kotiin ja se tuntui suorastaan ihmeeltä, koska ennen tätä aurinkoa ei oo pahemmin näkynyt enää siinä vaiheessa kun oon avannut koulun ovet ja lähtenyt kävelemään kotiin :D Kiva sää innoitti mut lakkaamaan todella pitkästä aikaa pinkillä ja näitä kynsiä kelpasi tuijotella kotimatkalla!


Lakkasin kaikille kynsille alle yhden helpon kerroksen IsaDoran Cheriseä, jotta mun ei tarvinnut laittaa miljoonaa kerrosta Opin Can't Hear Myself Pink!:iä. Päälle laitoin kerroksen juuri mainittua Opia ja wau mikä kimallus ja hohde siitä tuli! En pahemmin välitä pinkeistä lakoista varsinkaan talvisin, mutta tää oli aivan ihana  Lakka on täynnä pinkkiä kultaan vivahtavaa shimmeriä ja juurikin tuo kultaan taittavuus teki tästä erityisen. Luonnonvalossa kultaisuus ei näy juuri ollenkaan, mutta sisällä kynnet saa näyttämään lähes kokonaan kultaisilta tietyssä kulmassa ja valossa. Ai niin, melkein unohdin mainita, että kynsien muoto on taas pyöreä ja mun mielestä ainakin Can't Hear Myself Pink! sopii parhaiten lyhyille kynsille. Todella pitkille kynsille sitä olisi saattanut joutua laittamaan yksinään 3-5 kerrosta ja siinä vaiheessa lakan kuivumisaika olisi hiponut jo tähtiä, koska sen kuivumisaika oli yhdelläkin kerroksella vähän normaalia pidempi.

Leimasin keskisormiin ja nimettömiin siksakkia Messy Mansionin laatasta MM12, mutta kuvio oli leveyssuunnassa vähän liian suuri, joten kynsillä se ei näkynyt ihan kuten olisin halunnut. Se ei silti haitannut mitään ja päätin lisätä kynsille vielä decalit. En edes muista milloin viimeksi olisin käyttänyt decaleita, joten olin tyytyväinen kun keksin vihdoin lakkauksen, johon nekin sopivat :)


Käytetyt:
- Opi Can't Hear Myself Pink!
- IsaDora Cherise
- Messy Mansion MM12
- Born Pretty Store decalit

Hauskaa keskiviikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: