keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

413. Laiskan lakkaajan mummokynnet

Iida: Mun postaamattomuuten ja muutenkin aikaansaamattomuuteen on maailman kliseisin syy: lukio. Muttakun oikeesti ! Aika vaan tuntuu valuvan sormien välistä ja juoksevan karkuun. Kaiken pienen vapaa-aikani käytän yleensä kavereiden näkemiseen tai liikuntaan, joten blogille ja kynsille on vain vähän vähemmän aikaa kuin ennen. Harmittaa aivan prkeleesti!

Tämänkertaiset kynnet lakkasin viime viikolla. Halusin jotain nopeaa ja melko yksinkertaista viimekertaisiin merenneitokynsiin verrattuna, joten valitsin rauhallisen ja hillityn OPIn mummolakan, Just Lanai-ing around. Murrettu roosa hennolla hopealla shimmerillä, tykkään.


Nimettömään laitoin kolme kerrosta Zoyan Arloa. Zoya lopettaa tai on jo lopettanut näiden Pixie Dust -tekstuurilakkojen tuotannon, onneksi mulla on edes tämä yksi. Arlo on kaunis ja sopii mielestäni tosi hyvin Lanai-ingin kanssa yhteen :)
Keskisormeen kokeilin (suurella riskillä) Born Pretty Storelta saamiani kokokynnen siirtokuvia. Näiden edellisten siirtokuvien laittaminen oli järkyttävä kokemus, mutta näiden uudempien kanssa kaikki meni melko siististi. Kukkakuviot sopi lakkaukseen hyvin ja näistä tuli mieleiset kynnet.


Peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin laitoin vielä glitterpampulat OPIn I Snow You Love Me -lakasta. Hassua, että tuossa lakassa ainoa mitä on jäljellä on nuo glitterit! Kaikki kirkas lakka on kuivunut ja varmaan haihtunut pois. Onneksi dotting toolilla saa glitterit ronkittua pullosta kynsille :D Kellään vinkkejä mistä saisin ostettua ISYLM -pullon siedettävään hintaan? Ymmärtääkseni siitä on tullut jo htf..


Käytetyt:
 - OPI I Snow You Love Me
- Zoya Arlo
- OPI Just Lanai-ing Around
- BPS siirtokuvat

tutusti koodilla PVL91 alennusta 10% 

Mukavaa loppuviikkoa ! 

14 kommenttia:

 1. Oi ko ihanat mummokynnet! <3 Nyt määki tahon lappapuurua kynsille! :D

  VastaaPoista
 2. Siirtokuvat oli kyllä loistava ratkasu tähän lakkaukseen! Tykkään ja paljon :)

  VastaaPoista
 3. Ooh miten kivat! Aloin himoitsemaan tätä mummolakkaa :)

  VastaaPoista
 4. Voi että kun toi zoya sopii upeasti tän opin kaveriksi, ihan sikamakea yhdistelmä! Ja toi siirtokuva tekee kokonaisuudesta ihan täydellisen :). Upea lakkaus!

  VastaaPoista
 5. Voi että, todella kaunis, rauhallinen ja tyylikäs kokonaisuus! ♥ Näillä viihtyisin kyllä itsekin :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: