sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

408. Keväistä kynsillä

Iida: Nyt alkaa olla jo niin tylsistynyt olo tuohon lumeen.. Pystyn kuitenkin jo kävelemään kouluun melkein koko matkan kuivaa asfalttia pitkin, joten peukut pystyssä odotan kunnon tennarikelejä ! Keväisillä lakkauksilla saa vähän lisättyä kevätfiilistä, joten kävin tuumasta toimeen.


 Pohjalle valitsin OPIn You're so Vain-illan, jota lakkasin kolme kerrosta. Muistin että lakka olisi ollut paljon parempi koostumukseltaan, mutta se kaljuuntui ja jäi epätasaiseksi todella helposti. Onneksi päällyslakka häivytti niitä vähän. Peukaloon, keskisormeen ja nimettömään laitoin kukkadecalit ja kostealla vanupuikolla tuputin viereen vähän Color Clubin Jitterssiä.

Oon yrittänyt metsästää mulle sitä oikeaa päällyslakkaa, mutta ainakin toistaiseksi etsintä jatkuu. Essien Gel Effect- päällyslakka jankkiutui täsmälleen pullon ollessa puoliksi täynnä (tai tyhjä niin kuin pessimisti sanoisi) ja siitä tuli käyttökelvotonta purukumia. Olin melko pettynyt, sillä se antoi uskomattoman kiillon kynsille ja kuivuikin melko nopeasti! Muutenkin olin lukenut siitä paljon hyvää. Näissä kynsissä käytin laatikon perukoilta löytynyttä IsaDoran geelipäällyslakkaa, joka koostumukseltaan on hyvässä kunnossa, mutta ikävästi vähän kutistaa lakkausta. Noh, torstaina pikaisesti kaupungissa käydessäni ostin Kicksistä Sechen, sillä mulla ei ole ollut pikakuivattavaa since HK Girl pulloni loppui eli iäisyys sitten. Ajattelin kuitenkin käyttää Secheä vain lakkakerrosten välissä, jos esimerkiksi leimaan tai käytän kynsivinyylejä. Täytyy siis löytää joku "glossy top coat" jolla voin viimeistellä koko lakkauksen. Onko teillä ehdotuksia? Mieluiten joku mitä ei tarvitsisi tilata netistä ja löytyy ihan kivijalkakaupoista ja hintaa olisi 10-15 € :)Omasta mielestäni kynnet olivat kivat, pitkästä aikaa valitsin lakaksi cremen. Tottakai Jitters edusti holo-osuutta, sillä decalit ilman glitteriä on kuin kahvi ilman kaakaojauhetta. Hyvää pelkiltään, mutta parempaa höystettynä ;)

Käytetyt:
- OPI You're so Vain-illa
- Color Club Jitters
- water decalit

12 kommenttia:

 1. Niin söpöt! Miksei Seche riitä päällimmäiseksi päällyslakaksi? Mä oon käyttäny sitä jo pienen ikuisuuden, ja ainoa negatiivinen juttu on tolueeni. Muuten se on huippu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mulla on traumoja Sechen kutistusongelmista, mutta ainakaan vielä en ole niitä huomannut :D

   Poista
 2. Mä olen käyttänyt Secheä lopullisena päällyslakkana. Kun ei laita liian paksusti niin ei se kutista. Mulla ei Gel Setter jankkiintunut ja jos niin tekee, notkistan Mavalan Thinnerillä. Gel Setter on niin loistavaa kamaa, rakastan sitä. Good To Go on myös hyvä Essien top coat :) niin ja hei miten söpöt kynnet <3

  VastaaPoista
 3. Mä oon tykännyt Pochén pikakuivattajasta :)
  Ja tykkään näistä kevätkynsistä. ♥ Sais lumet sulaa nopeasti pois!

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana lakkaus :) <3 Mä mietin kanssa, että mikset käytä vain Secheä päällyslakkana? Mun mielestä siinäkin on tosi hyvä kiilto :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nena ! Pitää kokeilla sitä, viimekerrasta jäi traumat kun se kutisti niin paljon.. :D

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: