lauantai 19. maaliskuuta 2016

410. Matkitut minttukynnet

Iida: Jokin aika sitten Anni postasi nämä viehättävät mintunväriset pitsikynnet ja olin myyty ! Tosi kiva yhdistelmä ja varoitinkin Annia että tulen todennäköisesti apinoimaan ne omille kynsilleni.


Ensin laitoin kynsille kerroksen Essien Sugar Daddyä, jonka kuivuttua leimasin päälle essencen valkoisella leimauslakalla. Tämä valkoinen Stamp me! leimauslakka toimii jostain syystä paljon paremmin kuin musta sisarensa.. Eilen yritin tehdä leimadecaleita, mutta leimat ei millään tahtonut nousta stampperiin. Kokeilin kolmea eri stampperia, Cesarin pinkkiä löllöä, Born Pretty Storen neliönmuotoista leimasinta ja Konadin kivikovaa stampperia. Ei millään. Tai jos kuvio nousi stampperiin asti, oli se väriltään lähinnä harmaa. Annoin asian olla ja tein kynsille ihan toisenlaiset lakkaukset kuin olin suunnitellut. Niistä postausta ensiviikolla !
Pitsilaattana mulla on Born Pretty Storelta saatu Y003. Harmi ettei kyseisestä laatasta löydy sellaista perus pitsikuviota, vaan kaikissa on joko kukkia tai sydämiä yms.. Ehkä seuraavalla kerralla pitää laittaa BPS:lle viestiä samasta pitsilaatasta joka Annilla on :)Leimojen päälle laitoin kerroksen Seche Viteä, sillä seuraavaksi kynsille asettelin kynsivinyylit. Mulla on vieläkin reippaasti jäljellä kesällä tilaamiani Mi Nailsin kynsivinyylejä ja ne ovat kyllä luottotavaraa. Kynsien kärkiin ja juuriin laitoin Minttukikoa sen omalla sudilla. Vinyylit pois ja päällyslakka päälle.
Ensimmäisen päivän vihasin näitä kynsiä ja olin varma että otan ne heti pois. Yön yli nukuttuani katsoin kynsiä ja totesin niitten olevan ihan kivat- sarjaa. Eihän nämä yhtä hienot ole kuin Annin, mutta kelpasi !


Käytetyt:
- Kiko 389 Mint Milk
- Essie Sugar Daddy
- essence stamp me! white
- Y003 leimauslaatta

 Mitä tykkäätte kynsistä? :)

8 kommenttia:

 1. Pöh, oot liian kriittinen sinäki. Nää on just loistavat <3
  Vähänkö mua häiritsee, kun se mun käyttämä turkoosi näyttää ihan mintulta kuvissa. Se on livenä niin selvä turkoosi, mut eipä se muille välity :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneus on katsojan silmissä :P Kiitos kuitenkin <3
   Nää on nää ikuisuusongelmat joidenkin lakkojen kanssa..

   Poista
 2. Kaunis lakkaus :) tykkäsin kovasti Annin alkuperäisestä lakkauksesta ja olet onnistunut tosi hyvin tässä omassa versiossasi :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis tuo pitsileima! Jotenkin herkän näköinen. Musta näistä tuli oikein kivat!

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä nää on tosi nätit kynnet! Valkoisen pitsileiman ja minttulakan yhdistelmä on kerrassaan herkullinen :).

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: