sunnuntai 22. marraskuuta 2015

381. Sydänvillapaita

Iida: Ostin Facebookin kynsikirppikseltä MoYoun leimauslaatan, Fashionista 14. Laatta on täynnä ihania villapaitakuvioita ja nähtyäni Something can go wrong- blogin Heidin nämä kauniit kynnet, halusin yhdistää valkoiset leimat minttuun.



Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Minttukikoa, jonka kanssa edelleenkin pärjää loistavasti. Tämä on jo mun toinen pullo tätä lakkaa, varmaan ainoa jota on tullut hankittua toinen kappale! Nimettömään mintun päälle laitoin ohuen kerroksen OPIn talvista tekstuurilakkaa It's Frosty Outside. Minttu kuulsi sieltä mukavasti läpi ja sitä lähdin tarkoituksella hakemaan. Ja mitäpä olisi kynnet ilman holoa?! Kelmuttelin muihin kynsiin ainokaista Glam Polishin lakkaani, minttuholo Arctic Freezeä.


Päälle leimasin sydänleimat Ginan Whitellä. Peukkuun kokeilin leimaa ensin essencen valkoisella leimauslakalla, mutta jotenkin häiritsi lakan pigmenttisyys niin päädyin tuohon hailakampaan Whiteen. Kokelin omille kynsille ensimmäistä kertaa Cesarilta ostamaani löllöstamperia ja voin vain kehua! Päällyslakkana mulla on tällähetkellä käytössä Essien Gel Setter, koska HK Girl oli jo tosi pahassa kunnossa ja ihan loppusuoralla. Sitäpaitsi Cittarissa Essien lakat oli alennuksessa 10€, joten käytin tarjouksen hyväksi. Päällyslakka antaa upean kiillon ja kuivuukin suht nopeasti. Leimojen leviämistä vähän pelkäsin mutta onnistuin levittämään lakkaa tarpeeksi nopeasti muutamalla vedolla joten vahinkoja ei sattunut (tälläkertaa).



Käytetyt:
- Kiko 389 Mint Milk
- GinaTricot White
- OPI It's Frosty Outside
- Glam Polish Arctic Freeze
- MoYou Fashionista 14

Lämpenettekö villapaitakuvioille ? :)

14 kommenttia:

  1. Snäpin kuvista en ollu ees huomannu tuota Arctic Freezeä, mut hitsi miten kivan lisän se tuo lakkaukseen! Niin nätit, minttuiset talvikynnet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän tuntui ettei se meinannut näissäkään kuvissa näkyä mutta kiitos <3

      Poista
  2. Hyvä ostos toi leimauslaatta, siinä on tosi kivoja kuvioita. Ihanat kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se tulee varmasti olemaan kovassa käytössä :)

      Poista
  3. Ai että kun on ihana talvilakkaus! Ei voi kuin tykätä :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villapaitakuviolla saa kyllä helposti loihdittua kivaa jälkeä ! Kiitos <3

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: