keskiviikko 18. marraskuuta 2015

380. Frozen

Ronja: Päivänvalolamppujen puuttuminen, hirveä ikuisuusongelma. Niiden takia multa jäi kuvaamatta yksi kiva syksyinen lakkaus, joten nyt saatte nähdä talvisemman lakkauksen tähän väliin. Katsotaan jos innostuisin lakkaamaan ne syksyiset blobbicuret uudestaan jossain vaiheessa ja saisin otettua kuvatkin niistä. Tämänkään kertaisissa kuvissa ei ole kehuttavaa, mutta menevät paremman puutteessa.


Lakkasin vahingossa Frozen -elokuvaan täydellisesti sopivat kynnet, kun yhdistin vaaleansinisen vähän minttuun taittavan cremen hopeisiin lumihiutaleisiin. Halusin lakata Opin Gelato On My Mind:illa, mutta mulle tuli sen väristä mieleen vain kesä enkä meinannut millään keksiä talvisia tai syksyisiä koristeluja siihen. Lopulta tajusin, että nythän mulla on leimauslaatta, jossa on lumihiutaleita ja ne voisi sopia tähän lakkaan. Hopea ja vaaleansininen sopii hyvin yhteen, joten lakkasin nimettömiin kolme kerrosta It's Frosty Outside -tekstuuria, joka teki lakkauksesta vieläkin talvisemman. Gelatoa on kynsillä kaksi kerrosta, joista ensimmäinen oli melko vaikea lakata, mutta toisella kerroksella sai peittävän ja tasaisen lopputuloksen. Lakka meinasi yllätykseksi vähän kuplia joistain kohtaa, mitä mun lakat ei ole enää pitkiin aikoihin tehneet, mutta kaikki pikkuvirheet peittyivät leimojen ja pikakuivattajan alle.

Leimasin kuviot BCN-051 -laatasta, joka on ennenkin näkynyt blogissa flanellikynsillä. Silloin kerroin kuvioiden olevan liian isoja mun kynsille, mutta ainakin lumihiutaleet olivat ihan sopivan kokoiset. Leimasimena mulla oli pinkki löllöstampperi, jota ei voi olla rakastamatta! Leima on ihanan helppo painaa kynnelle ja onnistuin jopa vähän kohdistamaan kuvioita. Siinä en yleensä muilla stamppereilla ole kunnolla onnistunut. Tietenkin uudenlaisella leimasimella työskentely vaatii edelleen totuttelua, mutta vähitellen olen saanut kuviot nousemaan laatoista paremmin ja reikiäkään ei jää enää yhtä paljon kuin aluksi. Tietysti myös se, millaista leimauslakkaa käyttää vaikuttaa lopputulokseen. Stampperin helppous piilee varmaankin sen pehmeydessä ja tahmeudessa, jolloin voimaa ei tarvita leimojen nostamiseen. Ekaa kertaa mäkin jäin koukkuun leimaamiseen, vaikka oon kyllä tykännyt siitä ennekin :)Käytetyt:
- Opi Gelato On My Mind
- Opi It's Frosty Outside
- Depend 223
- BCN-051

16 kommenttia:

 1. Nää on aivan ihanat <3 Jotenkin tosi harmoninen kokonaisuus!

  VastaaPoista
 2. Ihana väriyhdistelmä, kaunis ja rauhallinen kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis ja talvinen lakkaus :)

  VastaaPoista
 4. Nämä on kyllä kauniit! Väriyhdistelmästä tuli ihmeen talvinen lumihiutaleitten kanssa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin yllätyin siitä miten talviselta Gelato näytti lumihiutaleitten kanssa!

   Poista
 5. Ihana väriyhdistelmä! Tää on tosi kaunis talvinen lakkaus :).

  VastaaPoista
 6. Ai että, silmä lepää näissä kynsissä :) Lumihiutaleet on muutenkin mun lemppareita talvikynsissä, enkä voi olla ihailematta tän lakkauksen symmetristä kauneutta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumihiutaleet kuuluu talven lakkauksiin, ehdottomasti ! Kiitos <3

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: