sunnuntai 1. marraskuuta 2015

374. Day is over, come to the cabaret

Ronja: Picture Polish julkaisi vähän aikaa sitten kokoelman, jossa oli mukana monta toinen toistaan upeampaa lakkaa ja olisin mieluusti kotiuttanut niistä useammankin, mutta pystyin hillitsemään itseni ja valitsin vain yhden. Se yksi ja ainoa sai olla tällä kertaa Cabaret, kaunis viininpunaisen ja violetin sekoitus, jossa on monen kokoista hippusta ja glitteriä.


Lakkasin kaikkiin kynsiin pohjalle kaksi helppoa kerrosta Cabaretia ja mietin miten sen voisi koristella. En halunnut peittää nättiä lakkaa liiaksi, joten päädyin yksinkertaisiin leimoihin ja I Snow You Love me -palleroihin. Löysin sopivan kuvion laatasta BP-L003, jonka toimivuus on vaihtelevaa. Siksi leimat ovatkin reikäiset ja onnistuivat paremmin oikeaan käteen, mutta pienet virheet eivät haitanneet mua vasemmassakaan kädessä, koska niihin ei ehtinyt kiinnittää huomiota Cabaretin ihastelun lomassa :D Leimasin siis nimettömään ja pikkurilliin ja muihin kynsiin laitoin ISYLM:stä suuret glitterpallurat, jotka hohtavat oikeasti sateenkaaren väreissä, mutta näyttävät jostain syystä vain hopeisilta ylemmässä kuvassa. Alemmassa kuvassa näkyy paremmin niiden kimallus.


Kynnet oli ehdottomasti onnistuneet ja sopivat Halloweeniinkin vaikka en sitä juhlinutkaan enkä kynsiä varsinaisesti sitä varten tehnyt. Tumma syksyinen ja vähän vampy lakka sopi kuitenkin loistavasti juhlapäivään ja mun mielestä se on ehkä kaikista syksyllä julkaistuista lakoista upeimman sävyinen! Holoheksojen ansiosta Cabaret ei ole vain tavallinen tummanvioletti, vaan ihanasti säihkyvä kaunokainen. Ja mikä parasta, tämä ei tarttunut kynsinauhoihin yhtä kovasti kuin tummat lakat yleensä. Voin siis vain suositella :)


Käytetyt:
- Picture Polish Cabaret
- Opi I Snow You Love Me
- Essence Stamp me! white
- BP-L003

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: