torstai 12. marraskuuta 2015

378. Pinkkiminttua

Iida: Olen postannut viimeksi reilu viikko sitten, sillä kaikenlaista kiirettä on ollut. Koeviikko loppui tiistaina ja Greyn Anatomian seitsemäs kausi on ollut pahasti kesken. Nyt koulussa kuitenkin hellittää ja pääsin kahdeksanteen kauteen. Parit kynnet olen taiteillut ja tässä niistä ensimmäiset! Inspiroiduin Annilta ostamastani Dollish Polishin Bloggari-kokoelman lakasta ja halusin tehdä lakkauksen sen ympärille. Melko selvää oli myös että vesimarmoroin, sillä Picture Polishin marmorointityökalu piti saada kokeiluun! Voisinkin siitä kertoa muutaman sanasen. Omasta mielestäni toimi hyvin ja oli helppo puhdistaa, marmoroiminen oli melko vaivatonta. Kuviot saa piirettyä tarkemmin ja paremmin (tätä pitää harjoitella), ei enää hammastikuja, dottingtooleja eikä nuppineuloja! Ei tuosta jäljestä vielä kaunista tullut ja sain muutaman ilmakuplankin kynnelle, mutta kerros essencen I  Magic- hologlittertopperia pelasti päivän.


Nimettömässä on kaksi kerrosta Ginan Whiteä jonka päällä Better Not Waste- glitterpläjäystä. Älyttömän suloinen lakka! Isoja pyöreitä glittereitä sai kalastella pullosta muutaman mutta pikkujuttuja koska onhan tuo ihana. Muissa kynsissä ja marmoroinnissa on essencen Play with My Mint ja OPIn Pinking of You.Käytetyt:
- GinaTricot White
- essence I  magic
- OPI Pinking of You
- Dollish Polish Better Not Waste
- essence Play with My Mint

Nää oli kyllä söpöt kynnet ja melko kauan viihdyin näillä. Oliko värit teidän mieleen? :) ps. kuinka moni teistä katsoo Greyn Anatomiaa? 

12 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: