tiistai 10. marraskuuta 2015

377. O Suzi Mio

Ronja: Mä niiin rakastan syksyisiä lakkoja! Ei ole mitään parempaa kuin kaivaa tummat ja murretut sävyt esille lakkalaatikoista syksyn tullen  Jostain syystä sitä tulee tehtyä hirmu yksinkertaisia lakkauksia aina tähän vuodenaikaan ja niin tein nytkin. Tosin nyt on jo marraskuu ja kohta täytyisi aloittaa talvikynsien tekeminen, mutta kelien puolesta on syksyä jäljellä joten en ole vielä valmis siirtymään talvilakkauksiin saatika jouluisiin aiheisiin.

Jostain syystä Blogger muutti yllä olevan kuvan värejä niin, että mun sormet näyttää ihan puhkipalaneilta, murr..

Mulla oli hirveä kiire kun lakkasin ensimmäistä kerrosta Opin O Suzi Mioa ja jouduin laittamaan sen päälle Secheä, jonka päälle myöhemmin lakkasin toisen kerroksen Opia ja siihen vielä päälle mattalakka. Seche Vite onnistui kutistamaan jo ensimmäistä lakkakerrosta, jonka takia kynsinauhojen rajat eivät ole kovinkaan nätin näköiset. Mä oon harkinnut Nail pattern boldness -merkin Digital Flashin hankkimista Sessen korvaajaksi, koska HK Girliä ei saa enää Suomesta ostettua ja haluaisin kokeilla muidenkin merkkien pikakuivattajia. Ootteko kokeilleet, voitteko suositella? :)

Takaisin kynsiin! Lakkasin siis alle kaksi kerrosta O Suzi Mio:lla, joka on upean tumma violetti creme. Mitään muuta upeaa siinä ei sitten ollutkaan, sillä koostumus oli liian valuva ja raidoittuva. Sain siivoilla kynsinauhoja vähän väliä, mutta onneksi tämä ei tarttunut kovinkaan pahasti kiinni sormiin. Ensimmäinen kerros oli tuskaa, mutta toisella kerroksella helpotti sen verran, että sain lakattua kaikki kynnet kunnialla loppuun ja pääsin kokeilemaan itselleni uutta koristelutekniikkaa. Mattasin kynnet Essien Matte About You:lla ja päätin uhkarohkeasti kokeilla kirkkaalla lakalla leimaamista. Käytin laattaa BP-19 ja leimauslakkana toimi Opin Start to Finish, josta oli alle puolet jäljellä. Se leimasi hyvin, mutta mun olisi pitänyt olla tuplapaljon nopeampi, jotta olisin saanut leimat siirrettyä täydellisinä kynsille. Nimetön ja pikkurilli onnistuivat parhaiten, mutta keskisormen kohdalla hutiloin jotakin ja yritin sitten viisaana korjata asiaa leimaamalla kynnen alaosan uudestaan. Eihän siitä mitään tullut, koska kirkkaan leiman kohdistaminen valkoisesta stampperista on miltei mahdoton tehtävä. Miksiköhän tuo ajatus ei tullut mieleen sillä hetkellä kun olisin sitä tarvinnut :D Ihan kiva lakkaus, jolla vietin muutaman päivän, mutta sitten oli pakko vaihtaa uudet lakat kynsille. Sillä kertaa vaihdoin myös kynsien mallia, mutta siitä lisää ensi kerralla! Mitäs tykkäätte näistä kynsistä? :)


Käytetyt:
- Opi O Suzi Mio
- Essie Matte About You
- Opi Start to Finish
- BP-19

8 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: