tiistai 27. toukokuuta 2014

198. Marjapuuroa + dupe

I: Tiedättehän tunteen, kun laatikostosta löytyy lakka, jonka olemassaolon tiesitte, mutta samalla olette unohtaneet? Hyvin tuttua mulle ja se lakka oli nimittäin Essien Madison Ave-hue. Äärettömän nätti, marjapuuron värinen lakka shimmerillä höystettynä. Toisena lakkana China Glazen Put a bow on it, purppuran violetti glitter. Näiden yhdistelmä oli kyllä oikein loistava!Glitterliukuväri kynnen kärkeen toimii aina. Pohjalla Essien Ballet Slippers, jonka päälle tuputtelin noilla kahdella yllämainitulla lakalla. Ja kuten olen jo useassa postauksessa jauhanut, nyt sitä dupevertailua kehiin!


Vastakkain ovat nämä kaksi lakkaa, Essien Ballet Slippers ja OPIn Step right up. Opi on hieman paksumpaa ja maitokahvisempaa kuin Essie, mutte todella samanlaisia nämä ovat. Niin samanlaisia että Essie saa lähteä jonkun onnelliseen omistukseen.


Kuten kuvista näkee, nämä ovat erittäin hyvin lähellä toisiaan. Ostin Ballet Slipperssin sitä varten että voisin käyttää sitä glitterliukujen ja ranskisten alle, mutta mulle se on aivan liian vaalea. Kynteni taittavan väriltään enemmän vaaleanpunaiseen, joten Sugar Daddy voisi olla parempi kynsilleni. Miksi sitten pidän OPIn jos nämä kaksi ovat samanlaisia? Siksi että se on tuliainen poikakaveriltani ja sillä on enemmän tunnearvoa ja se peittää paljon paremmin kahdella kerroksella. (huom. noissa ei ole päällyslakkaa).
Jos tuo Essie herätti teissä innostusta, laittakaa toki kommenttia jos haluaisitte antaa sille hyvän rakastavan kodin:)

4 kommenttia:

 1. Minä voisin antaa tuolle hyvän kodin:) Olen aina tarvinnut tuollaista lakkaa ranskiksiin:)
  Mutta myytkö vai annatko sen?

  netskuli123@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. todennäköisesti myisin sen, pitää vielä vähän miettiä! laittelen sulle vaikka sähköpostia :)

   Poista
 2. Ihanaiset värit tässä glitter-liu'ussa!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: