tiistai 20. toukokuuta 2014

196. Suloinen skittlette

I: Söpöys ja tyttömäisyys käväisee ainakin kerran joka bloggaajan kynsillä. Nyt esittelen teille mennyttä äitienpäivää varten tehdyt söpöilykynnet!

Pitkästä aikaa lakkaustyylinä oli skittlette, joka on mulle henkilökohtaisesti hankala tyyli. Mitä ihanimpia kynsiä tuolla tavalla on loihtinut mm. Anni ja Anniina. Molemmissa esimerkeissä on käytetty sähäköitä värejä, mutta itse lähdin vähän neutraalimmalla linjalla, nimittäin kokeilin OPI:n Step right up- lakkaa. Todella ihanan värinen lakka, sopii kaikkien värien kanssa ja sillä on helppo lakata. Tämä hento maitokahvinen lakka peitti kynteni 2-3 kerroksella ja kuivui melko nopsaan.
Pilkkutikulla tein kaikkiin muihin kynsiin paitsi keskisormeen palloja Ginan Whitella, keskisormeen laitoin jonoon niittejä ja nimettömään sekä peukaloon yritin tehdä ruusuja. Kauhean aidonnäköisiä en niistä saanut, siveltimiä vailla kun olen.Mulla on mahdollisesti tälle lakalle dupe, mutta teen siitä jokukerta oman postauksen. Toinen näistä lähtee arvontaan ja mitä suuremmalla todennäköisyydellä se ei ole tämä OPI.


Lakat:
IsaDora - Marzipan
OPI - Kiss me i'm brazilian
OPI - Step right up
GinaTricot - White
Oriflame Getaway - Coral
+ niitit

Harrastatteko itse söpöilykynsiä sillointällöin ? :)

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: