keskiviikko 7. toukokuuta 2014

191. Seitsemän vuoden epäonni

R: Jotkut uskovat peilin särkemisen tuottavan seitsemän vuoden epäonnen, mutta päteekö sama kynsiin? Nimittäin mun kynsillä saattoi noin viikko sitten nähdä "rikotun peilin sirpaleita", eli hippuja lakasta Gaining Mole-Mentum :)
 Kuvien laatu on tosi huono, koska ne on otettu liian vähässä valossa illalla ja niiden oli tarkoitus olla vain varalla, jos en muista ottaa varsinaisia julkaisukelpoisia kuvia. Seuraavana päivänä muistin ottaneeni jotain kuvia enkä asiaa sen tarkemmin enää tarkistanut. Seuraavan kerran kun kameraa katsoin olin jo poistanut nämä kynnet ja jouduin toteamaan, ettei multa löydy mitään parempia kuvia. Itse lakkauksista tykkäsin kuitenkin ihan hirveästi kuvien puuttumisesta huolimatta.
Nimettömään lakkasin kerroksen Nailsin mustaa ja päälle noukin Opin Gaining Mole-Mentumista kullan ja roosan sävyisiä sirpaleita. Asettelin ne kynnelle yksitellen ja lopputulos muistutti vahvasti rikkoutunutta peiliä. Noi hitulat ei oikein tahdo pysyä ilman kahta kerrosta päällyslakkaa, joka saa ne tarttumaan sitten vähän liiankin hyvin ainakin jos alla ei ole Peel Offia.

China Glazen Ahoy! on yks mun lakkalaatikon suosikeista ja myös ensimmäinen CG joka mun hoiviin on päässyt. Aivan täydellinen kesälakka (jonka väri vääristyy kaikissa kuvissa liian punaiseksi, murr). Se peittää helposti ainakin vähän lyhyemmät kynnet kahdella, pidemmät kolmella kerroksella. Itse taisin levittää 2 kerrosta (; Huomasin vanhoja kuvia katsellessa, että en ole aikaisemminkaan onnistunut kuvaamaan tätä sävyä sellaisena kuin se oikeasti on. Joudutte siis googlettamaan, jos haluatte nähdä lakan oikean värin..

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: