keskiviikko 14. toukokuuta 2014

195. Kynsihuoltoa

R: äiti ei koskaan lakkaa itse kynsiään, joten se homma täytyy mun hoitaa. Täytyy kyllä ihmetellä äitin ilmiömäistä kykyä kuluttaa lakat puoleen väliin kynttä ihan ilman repimistä, joten lakat saa vaihtaa aika usein. Jo pari kertaa olen huoltanut lakkaukset hänen haluamillaan lakoilla ja koristeluilla, ja nyt se ihmeellisin vaihe, äiti on halunnut kynsilleen vaaleenpunaista ja glitteriä! Tosin eihän se mikään ihme ole, koska glitterinä toimi aivan ihana Delush polishin Star Gazer :)
 Samat lakat päätyi vielä varpaisiinkin, mutta niistä en ottanut kuvaa. Kerran olen aikaisemminkin käyttänyt Star Gazeria, mutta silloin en saanut ihan näin montaa tähteä kaiveltua pullosta ja keltaistenkin pallojen noukkiminen oli vähän työlästä. Tällä kertaa lakka oli paljon yhteistyöhaluisempi ja helpompi lakattava.

 Lakat:

- Delush polish Star Gazer
- IsaDora Bella Vita
 Toinen lakkaus oli enemmän sitä mitä äitiltä odotin, eli sinistä ja liskoja. Sininen Poolside käyttäytyi haastavammin kuin sisarensa ja tahtoi valua kynsinauhoille, sekä kuplittui. Kuplimiseen syynä tosin varmaan oli uuden lakkakerroksen levittäminen liian nopeasti. Leimat CesarsShopin laatasta C1.
Lakat:

- IsaDora Poolside
-  Konad musta leimauslakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: