keskiviikko 14. toukokuuta 2014

194. Vähän erilainen ranskis

R: vaikka onkin kevät, silti teki mieli saada kynsille jotain tosi tyylikästä ja samalla helppoa. Googlettelin erilaisia ranskistyylejä ja näin joitain kuvia mustasta mattapohjasta johon oli kirkkaalla lakalla tehty ranskalainen manikyyri päälle. Tyyli oli niin kivan näkönen, että oli pakko kokeilla :)
Auringossa
Auringossa ranskiskärki sulautui mustaan melkein täydellisesti ja 4 In The Morning pääsi oikeuksiinsa ihanan kimalluksensa takia. Muutenhan se on satiinipintainen, mutta suora auringon paiste tuo lakasta esiin ihanan shimmerin, joka näkyy sisälläkin kun lakka on vielä märkää.

Varjossa
Sisällä ja varjossa lakkaus näyttikin siltä miltä sen oli tarkoitus näyttää eli tosi juhlalliselta (vähän osumaa ottaneita kärkiä lukuunottamatta). Rakastuin kynsiin heti ja mun on varmaan pakko ostaa jostain mattapäällyslakka, jotta voin toteuttaa tämän lakkauksen muillakin väreillä ja tehdä siitä kesäisemmän! Itse lakkauskaan ei paljon taitoa vaatinut: mattalakka alle ja kirkkaan lakan omalla sudilla viivat kynsien kärkeen (;
Lakat:

- Opi 4 In The Morning
- Opi Start To Finish

2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: