lauantai 8. lokakuuta 2016

438. Ready for autumn!

Ronja: Huh, vuosi on mennyt nopeasti ja nyt on jo syksy! Välissä on ollut lämpimiäkin jaksoja, mutta ainakin nyt kolea luihin ja ytimiin tunkeutuva kylmyys näyttää tulleen jäädäkseen. Mä innostuin syksyisistä väreistä jo viikkoja sitten ja tein silloin nämä oranssit negative spacet, joiden jälkeen tuli taas lämmintä ja mä kaivoin jopa holot esille. Sen jälkeen tuli taas kylmä ja jälleen mä oon palannut takaisin syksyisten kynsien pariin :)


Sain idean tähän lakkaukseen Very Emilyn instasta, jossa näin monet kivat kynnet negative space tyylisellä aksenttikynnellä. Päätin varioida lakkausta tekemällä kaikkiin kynsiin negative spacet vain yhden aksentin sijaan, mutta muuten idea on sama kuin Very Emilyn kynsissä. Halusin kerrankin yhdistää kaksi lakkaa, joita en yleensä yhdistäisi ja valitsin siihen tehtävään Opin It's a Piazza Cake:n sekä Essien Sparkle On Top:in. Lakkasin aluslakan ja kiinnitin suorat vinyylit sen päälle vähän alle kynnen puoleenväliin. Lakkasin kaksi kerrosta It's a Piazza Cake -cremeä ja kerroksen Sparkle On Top -glitteriä päälle ja irrotin vinyylit. Lisäsin nimettömiin vielä kaksi niittiä, päälle päällyslakka ja helpot kynnet olivat valmiit!


Ajattelin ensin, että näistähän tuli ihan hirveät, en mä kehtaa tällaisia kenellekään näyttää. Ne toi mulle mieleen vähän epäonnistuneet Pokemonien metsästykseen tarkoitetut pallot, mutta myöhemmin kuitenkin lämpenin lakkaukselle ja nyt se näyttää oikeastaan aika kivalle :D Rakastan erityisesti Opin tummaa oranssin sävyä, joka on täydellinen syksyyn!


Käytetyt:
- Opi It's a Piazza Cake
- Essie Sparkle On Top
- niitit

18 kommenttia:

 1. Aivan ihanat syksyiset lakkaukset ♥ Very Emilyllä on kyllä tosi kauniita negative spacea ja itsekin sieltä silloin tällöin nappaan ideoita omiin kynsiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Very Emilyllä on kyllä inspiroivia lakkauksia :)

   Poista
 2. nää on tosi nätit! ihanat syyskynnet :)

  VastaaPoista
 3. Oranssit kynnet on parhautta syksyyn <3

  VastaaPoista
 4. Nämä on ihanat, sopivat pyöreämpään malliin ihan täydellisesti :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hienot kynnet! Tuo Piazza-lakka on ihan paras valinta syksyyn ja se on niin kauniin värinen :).

  VastaaPoista
 6. Siis nyt oot ollu ihan hupsu! Näissä ei todellakaan ole mitään epäonnistunutta, mun leuka loksahti ihastuksesta kun nämä näin <3 Ihan täydellinen syyslakkaus :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: