sunnuntai 23. lokakuuta 2016

439. Zoya Tomoko

Ronja: Hiekkalakat ovat kiireisen päivän pelastus ja hyvä keino pitää kynnet pitkään siistissä kunnossa jos lakkojen vaihtamiselle ei ole aikaa esim. reissussa. Mun tulee nykyään harvemmin käytettyä niitä, koska jostain syystä cremet innostaa tällä hetkellä enemmän, mutta silloin tällöin on kiva kaivaa hiekkalakat kaapeista :)


Tomoko on yksi kauneimmista Pixie Dusteista, jonka Zoya on julkaissut. Tykästyin sen yksinkertaisesti täydelliseen kultaisen sävyyn, joka lähentelee jopa shampanjan sävyä. En tykkää liian paljon keltaiseen taittavista kultaisista lakoista, joten tämä oli sen suhteen täydellinen valinta. Lakka oli helppo levittää, eikä siistittävää jäänyt oikeastaan ollenkaan. Kohtalaisen peittävyyden sai kahdella kerroksella ja se riitti mulle, mutta kolmannen voi laittaa jos haluaa lakan varmasti peittävän. Pinnasta ei tule hirmu karheaa kuivuessakaan, vaan se jää melko tasaiseksi muihin hiekkalakkoihin verrattuna. Tämä ei siis jää kiinni vaatteisiin ja hiuksiin, tykkään! Ja mikä parasta, Tomokon päälle ei tarvitse laittaa päällyslakkaa, se kestää pitkään kynsillä ja sopii minkä tahansa asun kanssa ollessaan lähes neutraali kultainen (voikohan niin edes sanoa..). Suosittelen hankkimaan tämän lakan jos se jossain tulee vastaan, ei nimittäin ole mikään turha ostos :)


8 kommenttia:

 1. Mulla ei ole tätä mutta kyllä näyttää kauniilta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistelin että sulla olisi ollut tämä, mutta ehkä se johtuu siitä että sulla taitaa olla aika monta muuta Zoyan lakkaa! Tomoko on kyllä nätti, ehkä sä tarvitset vielä tämän kokoelmiisi ;)

   Poista
 2. Ihana, ihana Tomoko <3 Ja ylipäätään kullanväriset tekstuurit on kyllä niitä kauneimpia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, kullanväriset tekstuurit on niitä kauneimpia! :)

   Poista
 3. On se kyllä kaunis <3 Mä en myöskään nykyään ole enää kovin innoissani hiekkalakoista, niitä tulee ostettua tosi harvoin. Toki ne, mitä jo kaapista löytyy on edelleen kivoja - silloin tällöin käytettynä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samoilla linjoilla, ne hiekkalakat jotka jo kaapista löytyy on edelleen käytössä mutta uusia ei ole tullut ostettua :)

   Poista
 4. Niin kaunis<3 Jotkut tekstuurit on ärsyttäviä, kun ne jää kiinni vaatteisiin. Joku kerta rikoin sukkahousutkin kun oli tekstuuria kynsillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, onpa ollut karhea tekstuuri jos on saanut sukkahousitkin rikki :D Onneksi Tomoko ei ole yhtä karhea!

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: