tiistai 20. syyskuuta 2016

437. Fruit Garden

Ronja: Järjestelin lakkapistettäni vähän aikaa sitten ja löysin laatikoiden kätköistä pari kivaa lakkaa, joita en ollut joko käyttänyt ollenkaan tai sitten käytöstä oli kulunut aikaa jo niin kauan, etten enää muistanut millaiset kynnet oon kyseisellä lakalla lakannut. Oon varmaan ainoa, joka muistaa suunnilleen kaikki lakkaukset jotka on jollain tietyllä lakalla tehnyt :D Kuitenkin näiden testaamattomien joukosta löytyi siis Lumenen lakka nimeltään Fruit Garden - Hedelmätarha. Teki mieli laittaa jotain hempeää kynsille ja Lumene oli ehdottomasti siihen sopiva, joten ei muuta kun tuumasta toimeen!


Lakkasin kaikille kynsille pohjaksi kaksi kerrosta Lumenea. Sen koostumus oli aika paksu, joten levittäminen ei ollut ihan niin helppoa kuin olisin toivonut, mutta ei mitenkään mahdotonkaan. Luulen että levitykseen vaikutti myös leveä suti, joka on yleensä todella kiva juttu ja olen paria muutakin Lumenea kokeillut, joissa leveä suti toimi hyvin. Fruit Gardenin kanssa se ei vaan pelittänyt yhteen kauhean hyvin lakan paksuuden takia. Muuten lakka oli erinomainen: se peitti melkein kerroksella, sävy on nätti ja kuplimista, lohkeilua tai muutakaan epätoivottua ei tapahtunut. Leimasin nimettömiin ja pikkurilleihin sydämiä Messy Mansionin laatasta MM31 Essencen valkoisella leimauslakalla. Tykkäsin lopputuloksesta kaikessa yksinkertaisuudessaan paljon! Käytetyt:
- Lumene Fruit Garden - Hedelmätarha
- Essence Stamp me! white
- Messy Mansion MM31

6 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakat, pitänee myös testata tuo Essencen valkoinen leimauslakka. Onks hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Essencen leimauslakat on olleet ihan toimivia ainakin mun käytössä, suosittelen kokeilemaan kun ei siinä rahallisesti paljoa menetä vaikka ei tykkäisikään :)

   Poista
 2. Voi miten nätti lakkaus ♥♥ Ja kyllä mäkin muistan suurimman osan lakoista että missä lakkauksissa oon niitä käyttänyt :D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: