maanantai 5. syyskuuta 2016

436. My Chihuahua Bites!

Ronja: Vielä riittää aurinkoisia kelejä ja kesäisiä lakkoja esiteltäväksi! Otin kuvat Opin My Chihuahua Bites! -lakasta yksinään, kun mulla ei ollut aikaa lakata muuta kynsille, mutta tämä on niin hieno että ansaitsee päästä postauksen päätähdeksi ilman koristelujakin :)


Todella helppo lakattava, jolla sain kynnet peittoon kahdella kerroksella. Ja lakan nimi, se on niin sopiva tähän lakkaan! Voin kuvitella naisen kävelemään rantakadulle korkkareissa ja kynnet lakattuna pinkiksi pienen temperamenttisen chihuahuansa kanssa :D Tykkään sävystä hirmuisesti, se tuntui sopivan mun ihonsävyn kanssa tosi hyvin yhteen. Yleensä pinkit sopii vähän huonosti mun kynsille ja niissä on aina joku joka pistää vähän silmään, mutta tämän kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Opi My Chihuahua Bites! on julkaistu 2006 Mexico -kokoelmassa, eli se on jo 10 vuotta sitten julkaistu, mutta sävy on klassinen ja ajaton.


Koostumus oli hyvä, ei liian paksu tai liian ohut. Kynsinauhoilta poistaminen onnistui helposti eikä siivottavaa edes oikeastaan jäänyt. Pinta oli kiiltävä itsestäänkin, mutta laitoin päälle kerroksen Seche Viteä antamaan vielä lisää kiiltoa ja pitämään lakat pidempään hyvinä. En tiedä vieläkö tätä lakkaa löytää jostain, ostin omani nimittäin Espanjasta, mutta jos löydätte niin ostakaa ihmeessä! :)


8 kommenttia:

 1. Tosi upea ja kiiltävä lakkaus! Tuo kynsimalli sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Nämä Opin laatucremet on kyllä ihania :) Ja tämänkin sävy on tosi nätti! Ihanat kuvat oot ottanu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opin cremet on kyllä yleensä laadukkaita ja vieläpä kivoissa sävyissä! Kiitos Nena Sofia :)

   Poista
 3. Mä tilasin tän lakan joskus ihan pelkästään ton nimen takia :D En sillon aluksi tykännyt sävystä yhtään ja meilkein myinkin lakan, mutta jossain vaiheessa tajusinkin kuinka ihana tää on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin kanssa aluksi että onko tää liian tavallinen sävy ja tykkäänkö, mutta onneksi Opi ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: