torstai 2. kesäkuuta 2016

423. Paluu vuoden taakse

Iida: Yli vuosi sitten postasin nämä kynnet ja lakkaus oli niin mieluisa, halusin tehdä sen uudestaan. Osittain lakkaus muistui mieleeni siksi, että halusin kynsille OPIn ihanaa Sorry I'm Fizzy Todayta, joten päätin tehdä kokonaan samanlaisen lakkauksen kuin ennen muinoin tein.


Kolmella kynnellä siis kaksi kerrosta OPIn upean kirkasta Fizzyä. On se vaan kesäinen lakka ! Näissä kuvissa se valitettavasti näyttää hieman liian pinkiltä, oikeastihan Fizzy on runsaasti koralliin taittava. Keskisormeen laitoin pari kerrosta valkoista lakkaa ja aloin etsimään tuota MoYoun laattaa, jota käytin alkuperäisissäkin kynsissä. Hetken pohdittuani tajusin antaneeni sen eteenpäin kaverilleni, sillä kuviot olivat himppusen liian pieniä omille jo luonnostaan pitkänmallisille kynsilleni. Noh, soveltamiseksihan se meni ja valitsin toisen MoYoun laattani, Fashionista-14. Leimauksessa käytin essencen mustaa leimauslakkaa ja clear jelly stampperia kun en omista niin menihän se leima ihan vänkyrälleen..


Nimettömään laitoin ensin kerroksen Dependin hopeaa lakkaa ja sen päälle töpötin meikkisienellä OPIn Which is Witch- glitteriä. Laitoin sitä pari tuputtelukerrosta ja päälle lisäsin vielä essenen i ♥ magic- glittertopperia. Näistä uusintakynsistä tuli melkein kivemmat kuin ensimmäisistä ja alkuperäisistä. Tuli pitkästä aikaa tehtyä skittlettekin kynsille, joten näistä tykkäsin 

Käytetyt:
- OPI Sorry I'm Fizzy Today
- OPI Which is Witch?
- GinaTricot White
- essence stamp me! black
- essence i magic
- Depend 223


Oikein mahtavaa kesäkuun toista kaikille ! Ollaanko sitä jo kesäfiiliksissä? :-)

6 kommenttia:

  1. Tosi kauniit ja kaikki sopii yhteen täydellisesti. Kesäfiilis of course!

    VastaaPoista
  2. Toimii! En oo muuten koskaan käyttäny Which is Witchiä koko kynnelle, mut ehkä kokeilen sitä joskus aksenttikynteen.. :)

    VastaaPoista
  3. Fizzy on niin kauniin värinen lakka ja myös ihanan pirtsakka. Ihanan kesäinen lakkaus!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: