lauantai 28. toukokuuta 2016

421. Cyan

Ronja: Pitkästä aikaa saadaan täytettä tunnisteelle fail! Ihmeen pitkään onnistuin välttämään epäonnistumisia, mutta niitäkin pakosti sattuu silloin tällöin kun lakkailee kynsiään melko usein. Tämänkin lakkauksen aloitin luottavaisin mielin ja ajattelin, että epätavallinen väriyhdistelmä olisi varmasti tosi raikas ja hyvää vaihtelua. Vaan toisin kävi :P


Lakkasin ensin kaikille kynsille kaksi ihanan helppoa kerrosta Picture Polishin Cyania ja sen päälle kerroksen Looking Glass päällyslakkaa, koska mulla ei ollut aikaa koristella kynsiä samana päivänä. Seuraavana päivänä aloitin sitten koristelun. Mulla oli pyörinyt yhdet siirtokuvat laatikossa jo aika pitkään ja halusin saada ne käyttöön, joten leikkasin kuvat paperista ja laitoin veteen irtoamaan ihan tavallisesti. Taustapaperi oli valkoinen ja decalien värit kirkkaat. Kun nostin ne vedestä ja irrotin paperista, oli totuus karu: kuvat olivat aivan läpikuultavia, mutta ilmassa roikottaessa vielä siedettävän näköisiä. Kun laitoin ne kynsille Cyanin päälle, ei kauniista väreistä ollut enää tietoakaan. Kaikki muuttui sinertäväksi ja jätin loput koristelut sikseen kun eivät nekään olisi enää voineet pelastaa lakkausta. Jouduin laittamaan decalien päälle uuden kerroksen päällyslakkaa, koska mulla ei ollut aikaa alkaa tekemään koko kynsiä uudestaan. Kaiken hyvän lisäksi kaveri ihasteli koulussa, että miten sä olet ne noin hienosti osannut maalata :D Olisinkin maalannut, mutta oli pakko tunnustaa, että nämä on ihan siirtokuvat ei läpinäkyvät sellaiset.. Valkoisen lakan päällä ne saattaisivat näyttää oikeasti hyvälle, ehkä kokeilen sitä vielä joskus!


Käytetyt:
- Picture Polish Cyan
- water decalit

14 kommenttia:

 1. Siis mitä, mun mielestä nää on todella kauniit! :o

  VastaaPoista
 2. Musta nää on kans tosi kauniit:) Mutta tiedän harmistuksen, kun decalit onkin tosi läpikuultavat....mulla taitaa olla jopa noita samoja kukkia itellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sissi :) Noi decalit voisi olla nättejä valkoisen lakan päällä, mutta mun silmään ne ei näyttäneet hyvältä Cyanin kanssa.

   Poista
 3. Luulin että on tarkoituksella laitettu koska nämä on superkivat kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisivatkin tarkoituksella tommoset mutta kun tietää miltä niiden pitäisi näyttää niin ei vaan osaa olla tyytyväinen lopputulokseen sellaisena kuin se on :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Hassua miten kaikki kehuu lakkausta vaikka itse en tykännyt siitä :D

   Poista
 5. Mun mielestä nää on hirmu kauniit :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: