maanantai 20. kesäkuuta 2016

425. Yoga-Ta Get This Blue!

Ronja: Tällä kertaa mulla on esitellä teille levinneitä leimoja ja muutenkin vähän epäsiistejä kynsiä. On mulla kuitenkin jotain todella upeaakin esiteltävää, nimittäin pitkään unholassa ollut Opin Yoga-Ta Get This Blue! Olen ostanut sen vuonna 2013 ja se oli yksi ensimmäisistä merkkilakoistani. Linkin takaa löytyy samana vuonna tehty postaus uusista lakoistani, jonka saa lukea omalla vastuullaan :D Esittelin lakat siinä postauksessa todella lyhyesti ja olen todennut silloin, että lakka levittyy ja peittää hyvin, mutta pullossa näkyvä violetti sävy ei tule esille kynsillä. Ihme kyllä, olen samaa mieltä edelleen! Vuosien saatossa olen oppinut kuitenkin löytämään lakoista monia muitakin huomion arvoisia asioita, kuin pulloon jääneen violetin ja tajusin tällä lakatessani kuinka upea syvyys siinä on. Se hohtaa upeasti luoden jopa kolmiulotteisen vaikutelman, mutta kuviin tällaiset asiat eivät koskaan välity :P


Lakkasin alle kerroksen Dermosilin kirkasta aluslakkaa, mutta se oli virhe, koska kyseinen lakka jättää todella epätasaisen pinnan. Muistin Yoga-Ta:n olevan paksumpaa ja ajattelin pienten virheiden peittyvän, mutta sen koostumus olikin aivan päinvastainen ja lakka korosti joka ikistä muhkuraa. Lakkaaminen oli kuitenkin melko helppoa. Koostumus on aika ohut, mutta se on hallittavissa pienen harjoittelun jälkeen helposti. Vasen käsi meni harjoitellessa, mutta oikeasta tuli paljon siistimpi, kun opin  jälleen käsittelemään tätä lakkkaa oikein. Kaksi kerrosta riitti peittämään kynnet ja leimasin nimettömiin vielä Messy Mansionin laatasta MM44 pitsikukat. Laitoin päälle kerroksen Picture Polishin Looking Glass -päällyslakkaa, mutta se ei sopinut Yoga-Ta:n päälle, vaan korosti vielä entisestään kaikkia virheitä, sekä levitti leimaa inhottavasti. Onneksi pienet virheet eivät haitanneet, koska tein kynnet kevätjuhlaa varten sopimaan mekkooni, eikä kukaan nähnyt kynsiä ihan lähietäisyydeltä ;)


Käytetyt:
- Opi Yoga-Ta Get This Blue!
- Depend 223
- Messy Mansion MM44
- Picture Polish Looking Glass

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis lakka tämä Yogata! Tää lakka löytyy itsellänikin, joten täytyypä kaivaa se lähiaikoina esiin laatikon uumenista. Ihanat kynnet :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootan innolla mitä saat sillä aikaan, koska tätä lakkaa ei ole pahemmin blogeissa lähiaikoina näkynyt! Kiitos <3

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: