keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

415. My Private Jet

Ronja: Mä koin pari viikkoa sitten onnen hetkiä Sokoksella, jossa oli Opin vanhojen kokoelmien lakkoja laitettu sekaisin laatikkoon alehinnoilla ja sieltä pilkisti muiden joukosta My Private Jet. Oon jo pitkään toivonut löytäväni sen jostain, mutta en oo koskaan yrittänyt etsimällä etsiä. Kyseistä lakkaahan ei (tietääkseni) hirmuisesti varsinkaan kivijalkaliikkeistä löydy, mutta nyt mulla kävi tuuri ja onnistuin nappaamaan ainoan kappaleen itselleni! My Private Jet on julkaistu alunperin 2007 Night Brights -kokoelmassa jos en aivan väärässä ole ja sen alkuperäinen versio on lineaarinen holo. En tiedä Private Jetin koko tarinaa enkä koostumuksen uudistumisvuotta, mutta uudemmassa lakassa holo ei ole enää lineaarinen vaan scattered. Mulla on uudempi versio ja se on upea, mutta totta kai aito ja alkuperäinen kiinnostaisi edelleen :) Ja tietenkään se kaunis holo ei ollut yhteenkään kuvaan tallentunut, joten parempia kuvia kannattaa googlata varsinkin jos haluaa nähdä eron originaalin ja uuden välillä.


Lakkasin kaikille kynsille pohjaksi kerroksen My Private Jetiä, jonka annoin kuivua kunnolla. Sitten lakkasin nimettömään toisenkin kerroksen ja kiinnitin siihen kolmion muotoisen niitin. Mä tykkään tosi paljon noista niiteistä, niillä on ihanan helppo koristella aksenttikynsiä ja ne näyttävät hyviltä kaikkien lakkojen kanssa! Muille kynsille asettelin suoria vinyyleitä ja tuputin päälle pari kerrosta Gina Tricotin Goldia. Se ei näytä kynsillä niin kultaiselta kuin pullossa, koska seassa on vähän sellaista miniflakies tyylistä hippua joka taittaa vähän hopeaan, mutta mun mielestä lakat sopi toisiinsa silti hyvin. Ainoa ongelma tuli kynsinauhojen siivoamisessa, voitte varmaan kuvitella sen sotkun, kun en ole suojannut kynsinauhoja mitenkään ja ne on tuputettu täyteen tiheään pakatua shimmer-/flakieshippua :P Kynnet ei olleet kovinkaan keväiset, mutta holo ja raidat taittoi tummia värejä vähän keveämpään suuntaan. Tykkäsin kynsistä kovasti, mitä te ootte mieltä? :)


Käytetyt:
- Opi My Private Jet
- Gina Tricot Gold
- kynsivinyylejä
- niittejä

5 kommenttia:

  1. Olis kyllä hienoa omistaa se alkuperäinen My Private Jet, mutta onhan tää uudempikin versio tosi kaunis. Ihana lakkaus, kultaiset raidat näyttävät tosi makeilta MPJ:n kanssa!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: