lauantai 16. huhtikuuta 2016

414. Pastellia ja kultaa

Iida: Onko parempaa tapaa aloittaa aamu kun selata blogilista läpi, kuuntella Spotifyta ja juoda teetä? Kiitos viikonloppu!

Näihin kynsiin sain idean Annilta, joka avuliaasti ehdotti mulle erilaisia lakkauksia tuossa jokun aikaa sitten kun oma inspis oli hieman hukassa. Kynsille päätyi distressed höystettynä kultahipuilla ja niiteillä.


Valkoisen lakan päälle aloin drybrush- tekniikalla (rakkaalla lapsella monta nimeä: drybrush, distressed,kuivasuti..) ihanan keväisiä lakkoja. Kynsiltä löytyy Minttukiko, Zoyan Kirtridge ja OPIn violetti Do you lilac it?. Päälle laitoin kerroksen OPIn Purea aka luksuspäällyslakkaa. Ostin sen lokakuussa I Love Me- messuilta. Johtuen siitä että mulle sattui keltapohjainen versio, käytin lakkaa vasta nyt omille kynsilleni ensimmäistä kertaa. Kyllähän sen kynsistä näkee, niin kirkkaat lakat muuttuivat pastellisiksi ja kellertyivät vähän. Nämä oli kuitenkin mieluisat kynnet eikä pastellisuus haitannut !


Laitoin kaikkiin kynsiin lisäksi vielä kultaiset niitit. Kokonaisuudessaan pidin näitä viikon, tänään on aika vaihtaa lakkaukset. Meneillään oleva koeviikko verottaa suuren osan mun ajasta, mutta mieluummin lakkaan kynnet kun luen eurooppalaisen ihmisen historiasta. Seuraava viikkokin menee muissa maisemissa, nimittäin lähden keskiviikkona kouluporukan kanssa reissuun Saksaan ! Oon tosi innoissani ulkomaille lähtemisestä, en ole ikinä käynyt Saksassa. Saas nähdä tuleeko ostettua paljon kaikkea, etenkin kosmetiikkaa :D


Käytetyt:
- Gina Tricot White
- Zoya Kirtridge
- Kiko 389 Mint Maito
- OPI Do you lilac it?
- OPI Pure
- niitit

Oikein aurinkoista viikonloppua ! 

4 kommenttia:

  1. Ihana drybrush -toteutus, joka ei näytä lainkaan sotkulta (miltä usein ko. metodilla toteutetut väkerrykset saattavat vähän näyttää). Todella kauniit ja niitit sopii kivasti lakkaukseen! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuiva sivellin -kynnet ja hyvä värivalikoima tässä lakkauksessa :). Nuo niitit sopivat myös hienosti kokonaisuuteen!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: