perjantai 26. helmikuuta 2016

405. Holo, it's me

Iida: Cristine aka Simply Nailogical ja hänen äärimmäisen koukuttavat YouTube- videonsa ovat saaneet mut hullaantumaan holoista.. Oon oikeasti vakavissani harkinnut turhien cremelakkojen myymistä pois ja ostaisin tilalle vaan erilaisia holoja ja hologlittereitä.. Noh saas nyt nähdä.

Tein pari viikkoa sitten Cesarshopille pienen tilauksen, sillä oon jo laittoman pitkään kuolannut sieltä muutamaa juttua. Lopuksi ostoskorissa oli pari lakkaa ja Messy Mansionin Decal Workmat. Kynsille ensimmäisenä pääsi (kuten jo otsikosta huomaa) Color Clubin ihana hololakka Just my luck.Just my luck on Color Clubin uudemmasta Halo Hues- kokoelmasta. Kyseinen yksilö on vahvasti hopeinen lineaarinen hololakka, joka kuitenkin taittaa vähän siniseen. Varjossa tämä lakka näyttää siltä kuin holon päällä olisi kerros helmiäistä, tosi jännä efekti! Valossa lakka välkehtii upeasti sateenkaaren väreissä ja oli muuten hankala taltioida kameralle :D Lakan koostumuksessa olisi ollut hieman parantamisen varaa, kaksi kerrosta kyllä peitti moitteettomasti mutta se meinasi vähän kuplia. Onneksi rumat pienet kuplat ei kuvissa näy tuon voimakkaan holon takia !


Kokeilin lakan pigmenttisyyttä leimaamiseen ja lopputulos näytti tältä ! Oon tyytyväinen että holo näkyy myös leimassa. Leima on leimattu tuolle Messy Mansionin Decal Workmatille, jonka musta kaistale on luotu leimauksien testaamiselle.


Matto on materiaaliltaan ihanaa silikonilöllöä ja kestää asetonit ja kynsilakanpoistoaineet. Mitoiltaan tämä on 30cm x 40cm. Tosi kätevä keksintö, enää ei ole kynsilakanpoistoaineet puupöydällä ja kynsilakat saa maton pinnasta pois pyyhkimällä kynsilakanpoistoaineella, eikä tarvitse leimadecaleitakaan tehdessä värkätä leivinpaperin kanssa !

Sellaisia uutuksia tällä kertaa, löytyykö teiltä tuota Decal Work Mat- mattoa? :) Mulla alkoi vihdoin odotettu hiihtoloma, mukavaa lomaa teille muillekkin kenellä se alkoi tänään !

12 kommenttia:

 1. Ihanasti sait vangittua lakan efektin kuvaan <3 mulla näistä yksikään ei kupli, laitankin aika ohuita kerroksia. Decal work mat on äärettömän kätevä ja se tulisi kyllä löytyä kaikilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pitääkin kokeilla laittaa tätä ohuemmalti, se kyllä vähän kaljuuntui kun kokeilin mutta ehkä se siitä !

   Poista
 2. En tiiä oonko ainoa, joka löytää decal matista myös listan negatiivisia asioita. Ehkä se johtuu vaan mun tavasta tehdä kaikki vaikeimman kautta, mut aion kyllä listata blogiin myös maton haittapuolet :D On se kyllä hyödyllinenkin, sitä en voi kieltää.

  VastaaPoista
 3. Oi miten nätti lakka! :) Ja tosi hyvin se näyttää kyllä leimaavankin!

  VastaaPoista
 4. Messy Mansionin maton hankin hiljattain ja se on osoittautunut tosi hyväksi työalustaksi. Kylläpä tuo Color Club leimaa tosi hienosti, ihana lakka!

  VastaaPoista
 5. Leimaavia hololakkoja tuskin voi olla liikaa! Matto on mun mielestä tällaselle kohlolle kuin minä, ihan must juttu, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä sun kanssa sekä leimaavista hololakoista että matosta :D

   Poista
 6. Nää color clubin holot on ihan parhaita just sen takia ku leimaus onnistuu! (:

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: