lauantai 13. helmikuuta 2016

402. Sydämiä sulle, sydämiä mulle!

Ronja: Huomenna on taas ystävänpäivä ja sen kyllä huomaa kun selaa Instagramia tai lukee muita blogeja! Innokkaimmat ovat päivittäneet sydämiä täynnä olevia kynsikuvia jo viikkoja ennen itse juhlapäivää ja kerrankin myös mä olin ajoissa liikenteessä :) Lakkasin ystävänpäiväkynnet jo viikko sitten, mutta ne ovat säilyneet pienen korjailun jälkeen tähän päivään saakka ihan siedettävässä kunnossa, joten vietän oletettavasti myös ystävänpäivän näillä lakkauksilla.


Lakkasin nimettömiin aksenttikynsiksi kolme helppoa kerrosta Zoyan Tomokoa, joka on ihana kultainen tekstuuri ja muihin pohjalle kaksi kerrosta Seppälän Snow Whiteä. Mun kynsillä nähdään tosi harvoin valkoista koko kynnellä käytettynä, koska sen lakkaaminen siistin näköisesti on jostain syystä kauhean vaikeaa. Tietysti valkoiset lakat on usein vähän haastavampia lakata kuten muutkin vaaleat värit, mutta valkoisen lakan reunat on ehkä kaikkein vaikeimmat lakata siististi. Tälläkään kertaa en saanut kynsinauhojen rajoista ihan täydellisiä, mutta kuitenkin tarpeeksi siistit.

Yksi Born Pretty Storelta testiin saaduista tuotteista oli Clear Jelly Stamper, jota lähdin kokeilemaan mielenkiinnolla olettaen, että se ei tulisi millään toimimaan. Kokeilin ensin nostaa sillä kuvioita eräästä myös testiin saadusta laatasta ja lopputulos oli ihan kohtuullinen, mutta kun kokeilin stampperia Messy Mansionin laattaa MM31 käyttäen oli jälki täydellistä. Tähän vaikuttivat varmasti myös eri leimauslakat ja tietysti parempilaatuinen leimauslaatta, mutta Messy Mansionin laatalta nousseet kuviot yllättivät mut silti täysin. Onnistuin kohdistamaan leimat melko hyvin, vaikka se vaatikin alkuun vähän harjoittelua ja leimaukseen käytin uusia MoYou Londonin todella pigmenttisiä leimauslakkoja. Leimasin ensin vaaleansinisellä Beach Housella suuremmat sydämet ja sen jälkeen kohdistin pienemmät sydämet Rock Nightia käyttäen. Tuo kuvio on siitä hauska, että se näyttää sormenjäljeltä. Kynsille saa tehtyä kuvioita myös ihan oikeasti oman sormen lakkaan kastamalla ja siitä kynnelle painamalla, mutta nämä leimat helpotti hommaa huomattavasti ;)Otin BPS:n Jelly Stamperista vertailukuvan Cesarsin pinkin löllön kanssa, josta näkyy stampperien päiden kokoero. Löllö stampperi on todella löllö ja siihen pystyy painamaan helposti koko kynnen, mutta Clear Jelly ei ole ihan yhtä pehmeä. Sekin on vähän tahmea eikä läheskään yhtä kova kuin Konadin perinteinen pieni stampperi, muttei yhtä pehmeä kuin pinkki löllöstampperi. Mun makuun Clear Jelly oli juuri sopivan pehmeä, jotta siihen sai painettua kynnen halutessaan kokonaan. Mun mielestä tämä on kuitenkin paras pienten kuvioiden leimaamiseen, vaikka tietysti myös kokokynnenkuvioiden leimaamisenkin pitäisi onnistua. Huomasin myös, että ehdin helposti poistamaan ylimääräisiä lakkariekaleita stampperista kuvion ympäriltä ennen leiman siirtämistä kynteen. Lakka ei kuivunut sekunnissa kiinni stampperiin, mutta jos sitä ei siirtänyt melko ripeästi kynnelle niin se kuivui kyllä käyttökelvottomaksi kuten tavallisissakin leimasimissa. Kuivumisaika ei vain ollut ihan yhtä nopea kuin tavallisia leimasimia käyttäessä. Vaikka en olekaan kokeillut aitoa Clear Jelly Stamperia, voin silti sanoa tässä olevan hyvä haastaja sille!Stampperin pää on kuin suurennuslasi ja vääristää kynnen hassusti, jonka takia alkuun piti vähän harjoitella, jotta hahmotti millä etäisyydellä kynnestä ollaan. Aluksi tuntui siltä, että ensin leimasin ei osu koskaan kynteen ja sitten yht'äkkiä se olikin jo kynnessä kiinni. Kun tähän tottui, ei leimaamisessa ollut ongelmaa ja pystyin jopa korjaamaan vähän vajaiksi jääneitä kuvioita uudestaan! Mun mielestä läpinäkyvä stampperi on loistava idea ja suosittelenkin tutustumaan koko ajan kasvavaan valikoimaan muidenkin merkkien osalta :) Esim. Picture Polish on juuri julkaissut oman hyvältä vaikuttavan versionsa läpinäkyvästä leimasimesta. Joko olette kokeilleet tällaista?


Käytetyt:
- Seppälä Snow White
- Zoya Tomoko
- MoYou London Rock Night
- MoYou London Beach House
- Born Pretty Store Clear Jelly Stamper
- Messy Mansion MM31

8 kommenttia:

 1. Mulle on matkalla testiin tämä samainen stamper, ja tosiaan toivon, että se toimii. Mulla kun on tällä hetkellä pelkästään tuo pinkki löllöleimasin, niin olisi kiva saada eri tarkoitukseen toinenkin leimasin :) Mua kyllä houkuttelisi se PP:n läpinäkyvä leimasin, mut ootan eka, että josko BPS:n versio toimisi riittävän hyvin.
  Ihanaa ystävänpäivää - teille molemmille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sun leimasin toimii! Ihanaa ystävänpäivää myös sulle <3

   Poista
 2. Ihanan värinen ystävänpäivälakkaus :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: