sunnuntai 14. helmikuuta 2016

403. Ystävänpäivän spesiaali

Iida&Ronja: Tänään vietettävän ystävänpäivän kunniaksi olemme yhdessä suunnitelleet hieman erilaisemman postauksen. Halutaan, että te lukijat saisitte tietää keitä me oikeasti ollaan täällä ruudun toisella puolella. Ollaan mietitty muutamia kysymyksiä ja niihin vastauksia, joten annetaan palaa!

Mistä me tunnetaan toisemme? 
Ollaan tunnettu toisemme 6-vuotiaasta eskarilaisesta lähtien. Toki ihan pienenä oltiin samassa kerhossa, mutta sieltä asti ei löydy muistikuvia. Ala-asteella oltiin samalla luokalla, samoin yläasteella. Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin me opiskellaan kummatkin paikkakuntamme lukiossa. Voisi siis sanoa että ei ikinä päästä eroon toisistamme :P Yläasteella kummatkin meistä kiinnostui tästä kynsitouhusta ja tuntuu että tämä blogi ja kynnet muutenkin on tuonut meitä vielä läheisemmiksi ystäviksi. Kaiken kruunaa se, että talojemme välillä on pari sataa metriä matkaa eli käytännössä asutaan toistemme naapurissa :D

Mitä kaikkea ollaan tehty yhdessä?
Ensimmäisenä tulee mieleen yhteiset reissut I love Me- messuille ja Weekend Festivaliin. Sitten kaikki yökyläilyt, leffamaratonit, kutosluokan leirikoulu, ysiluokan luokkaretki ja kaikki kynsihöpötykset. Yleensä aina meidän yhdessäoloon liittyy ruoka, joko laitetaan yhdessä ruokaa tai syödään muuten vaan. Ala-asteella meillä oli jopa yhteinen kokkikerho erään kaverimme kanssa, kerran viikossa laitettiin ruokaa jonkun meistä kotona. Hyvä ruoka ehdottomasti yhdistää ja joskus ollaan pidetty yhdessä hemmotteluiltoja äideillemme eli pientä naposteltavaa ja kynsienlakkausta.

Vasemmalla Iida, oikealla Ronja

Miksi pidämme yhteistä blogia?
Seiskaluokan alussa kiinnostus kynsiä kohtaan alkoi kasvaa ja me löydettiin yhdessä uusia kynsiblogeja, joita alettiin seurata. Kyseltiin koulussa välkillä, että "joko oot lukenut uusimman postauksen blogista x" ja alettiin kokeilemaan samanlaisia lakkauksia omille kynsille. Ihasteltiin toistemme lakkauksia ja kerrottiin löytämiämme vinkkejä, kunnes Iida ehdotti yhteistä blogia. Molemmille on tärkeää päästä jakamaan kynsiharrastus muiden kanssa, joten oltaisiin varmaan perustettu omat blogit jossain vaiheessa, mutta onneksi kiinnostuttiin samasta harrastuksesta samaan aikaan ja päätettiin jakaa blogi kahdestaan. Jälkikäteen se on ollut hyvä ratkaisu senkin takia, että postauksia ei tarvitse tehdä yksin ja blogi päivittyy säännöllisemmin kun toisella on yleensä aina ainakin yhdet kynnet kuvattuna. Ja edelleen me lähetetään aina kuvia lakkauksista toisillemme, sekä kysellään mielipiteitä lakkavalinnoista :)

Tuleeko meille koskaan erimielisyyksiä esim. blogiin liittyen?
Me ollaan harvoin eri mieltä blogin suhteen mutta välillä joudutaan miettimään, että kumman vaihtoehto on parempi vaikka fontiksi tai kumman ottama kuva pääsee profiilikuvaksi. Koskaan ei olla kuitenkaan riidelty mistään blogiin liittyvästä tai oltu edes kauheasti eri mieltä. Muutenkin ollaan riidelty todella vähän kaikkien näiden viidentoista vuoden aikana jotka ollaan tunnettu. Pienenä saattoi tulla erimielisyyksiä siitä, kumman leluhevonen sai asua hienommassa tallissa ja kumpi oikeasti voitti uintikisan, mutta myöhemmin riidat on hävinneet oikeastaan kokonaan.

Kumpi omistaa enemmän lakkoja?
Vielä vähän aikaa sitten Ronja omisti enemmän, mutta nykyään molemmilla on suunnilleen yhtä suuri kokoelma lakkoja. Ollaan myös annettu lakkoja toisillemme "sijaiskotiin", jos ne ovat olleet sellaisia että just nyt niitä ei tule käytettyä, mutta toinen tykkää lakoista ja keksii niille käyttöä. Sijaiskotiin lähetetyt lakat saa tietysti noutaa takaisin alkuperäiseen kotiinsa myöhemmin, jos niihin tykästyykin uudestaan! Me lainataan toisillemme myös laattoja ja muita koristelutarvikkeita.

Toivottavasti saitte tästä postauksesta ainakin vähän paremman käsityksen meistä! Haluttiin jakaa teidän kanssa pieni osa meidän historiasta ja yhteisistä muistoista, sekä kertoa muutamia yleisiä asioita joita ei ole aikaisemmin blogissa tullut esille. Mitä tykkäsitte vähän erilaisesta postauksesta? :)

10 kommenttia:

 1. Ihana postaus:) Lisää tällaista!

  VastaaPoista
 2. Tykkäsin! Oon niiin ilonen, että oon saanu tutustuu teihin <3 Toivottavasti nähdään jatkossakin :)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Kiva nähä ees vähä pintaa syvemmälle. <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana postaus :) Todella suloista ja mahtavaa että ootte saaneet tuolla lailla tutustua ja kasvaa yhdessä, sellaisia ystäviä harvoilla onkaan! Ja tää teidän blogi on kyllä aivan mahtava, upeaa että ootte päätyneet pitämään sitäkin yhdessä :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: