keskiviikko 4. helmikuuta 2015

265. Uutta ja vanhaa, kiiltävää ja mattaa

Iida: Tammikuun loppupuolella mulle tipahti postilaatikkoon FB:n Kynsikirppikseltä huutokaupasta ostettu MoYoun leimauslaatta. Se on Pro- kokoelman 02 ja mun ihka ensimmäinen kyseisen merkin laatta! Halusin päästä testaamaan sitä äkkiä ja kynsille pohjalle pääsikin yksi mun suosikkilakoista, jonka ihanuuden olin unohtanut..


Pohjalla kaksi kerrosta OPIn Love.Angel.Music.Baby - satiinilakkaa. Koostumus oli aika paksua, mutta onhan tuo pullo mulla ollutkin jo aika kauan. Levittyi kuitenkin nätisti ja lopputulos on niiiin kaunis! Kynsinauhoilta poistaminen on kuitenkin hankalaa, sillä kultainen shimmeri vaan innostuu leviämään pitkin poikin lakanpoistoainetta käyttäessä...


Nyt päästään itse asiaan eli leimoihin. Halusin yhdistää mintunvihreää tähän lakkaukseen koska minttu ja kulta on vaan toimiva yhdistelmä. Olin jo aloittamassa leimaamista Kikon 389 Mint Milkillä, kun muistin että mullahan on sille monta kertaa pigmenttisempi dupe. IsaDoran Ocean Drive on geelilakkakokoelmasta ja kyseiset lakat ovat todella pigmenttisiä, joten sehän sopi hommaan kuin nenä päähän!
Kynsinauhoille laitoin peeloffia niiden siistimistä helpottaakseni. Päälle leimat siis MoYoun Pro 02- laatasta, tuollainen tribaalimainen kolmiokuvio. Leimaaminen oli todella helppoa ja kuva nousi laatasta hyvin :) Ainoa ongelma oli kohdistaminen. Leimasin keskisormeen yhteensä _kolme_ kertaa, koska leimat meni joka kerta vinoon...


Pari päivää katselin kynsiä mattaisina ja sitten lisäsin päällyslakan. Tykkäsin mattaversioista ehkä hitusen enemmän, mutta pysyvyyden kannalta päällyslakka oli ihan must.
Leimaamisesta jäi tosi hyvä maku ja varmasti tuun käyttämään tätä laattaa kyllästymiseen asti!


Käytetyt:
- OPI Love.Angel.Music.Baby
- IsaDora Ocean Drive
- MoYou Pro 02

Mitä mieltä te olette leimaamisesta? :)

22 kommenttia:

  1. Tosi kiva yhdistelmä, värit ja kuviot sopii hyvin yhteen. :)

    VastaaPoista
  2. Hetken jo luulin, ett oot teippaillut:D Kauniit on, kulta ja minttu yhdessä on niin perfect:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en nyt sentään, hermo varmaan menisi :D Kiitos :)

      Poista
  3. Oooi! Ihanat! <3 Mäkin luulin et noi on teipillä tehdyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Roosa <3 Haha, kieltämättä kyllä näyttää vähän teipatuilta :D

      Poista
  4. Uuu nää on niin hienot!
    Mulla ei oo LAMB paksuuntunu vielä, vaikka oon omistanu sen siitä asti kun lakat ilmesty.. Mut se on aivan ihana lakka ja niin monikäyttönen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii kiitti <3
      Ei tuokaan nyt paljon onneksi :D Jep, jo pelkällä päällyslakalla saa LAMBille jo uuden ilmeen !

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: