lauantai 14. helmikuuta 2015

267. #ablecs15: Will you be my Valentine?

Iida: Ystävänpäiväksi mun oli aivan pakko saada kynsille jotain pinkkiä mutta koska en osannut valita vain yhtä sävyä, otin useamman. Problem solved!

Pohjalle lakkasin yhden kerroksen Ginan Whiteä ja rupesin tuumimaan että millä eri tavoilla liukuvärin voi tehdä. Mieleen tuli paripäivää sitten Instagramissa nähty video, jossa lakka sudittiin kynsille isolla viuhkamaisella siveltimellä. Halusin kokeilla, silläkin riskillä että lopputulos näyttäisi ihan kauhealta ja joutuisin poistohommiin.
Sudin leivinpaperille kolmea pinkkiä lakkaa rinnakkain, OPI You're a Pisa work, OPI Kiss me I'm brazilian ja Zoya Kirtridge. Pyyhkäisin lakat siveltimeen ja huidoin kynsille. Sotkuahan siinä tuli, mutta lopputuloksesta tuli ihan superkiva!


Kynsien juureen laitoin vielä kultaiset sydänniitit. Kokonaisuudesta tuli ihanan tyttömäinen! Harmivaan että alkoivat jo toisena päivänä repsottaa ja lohkeilla kulmista, sekä niitit irtoilivat.. Kuitenkin mieluisat kynnet, kyllä näillä sen muutaman päivän meni!


Käytetyt:
- Ginan White
- OPI Kiss me I'm brazilian
- Zoya Kirtridge
- OPI You're a Pisa work
- niitit

Muistakaa ystäviänne, olivat ne sitten  kaksi- tai nelijalkaisia! 


ronja: Mun ystävänpäiväkynnet valmistui vasta tänään illalla, koska lakkasin koko aamun siskoni kolmen kaverin kynsiä. Siinä menikin aika reippaasti aikaa ja tein liukuhihnatyönä lakkauksia! Siinä vaiheessa kun piti aloittaa omien kynsien lakkaus oli pää aika tyhjä enkä keksinyt mitään kovin erikoista tai sykähdyttävää lakkausideaa. Lopulta muistin kuitenkin vähän erikoisemman tavan koristella, nimittäin tein sydämen kuvioleikkurilla pitkästä aikaa :) Viimeksi oon tehnyt sillä kuvioita viime ystävänpäivänä, tästähän meinaa tulla perinne!
Nimettömässä on kaksi kerrosta Ginan Pink partya, joka sisältää kahta erikokoista pinkkiä glitteriä ja näyttää ilmeisesti kuvissa vähän likaiselle. Muissa kynsissä on Essien Romper Roomia ja sen päällä kerros Opin Princesses Rule! helmiäistopperia. Mä muistelin Prinsessan olevan tosi huonosti peittävä, joten laitoin sen alle ihan vaan varmuuden vuoksi Romperia ja yhdistelmä näyttää tosi söpölle :) Keskisormeen tein sydämen leikkaamalla lakkasuikaleesta kuvioleikkurilla kuvion, joka oli vähän liian pitkä mun kynsille joten jouduin vähän sitä saksilla lyhentämään. Ympärille noukin yksittäisiä isompia glittereitä Pink partysta. Kokonaisuudessaan oikein mieluisat ystislakkaukset, mutta psst: ei mun nimettömien kynnet oikeesti ihan noin oranssit ole, kuvat vaan hämää ;)


Käytetyt:
- Opi Princesses Rule!
- Essie Romper Room
- Gina Tricot Pink party
- Opi Girls love Ponies

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! 

2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: