lauantai 21. helmikuuta 2015

269. #ablecs15: Shades of grey

Ronja: Tällä kertaa #ablecs15 -haasteen aiheena oli Shades of grey, eli harmaan sävyt. Aihe oli mulle vähän vaikea, koska en omista kuin yhden (!) harmaan lakan. Päädyin yksinkertaisimpaan ratkaisuun eli lakkasin kaikki kynnet Wild&Mildin Lovely Rat cremellä ja leimasin päälle kiekurakuviot MoYoun Pro Collection XL-20 laatasta.

Lovely Rat on todella hyvä laatuinen vaaleaksi cremeksi, ei valu kynsinauhoille eikä toisaalta ole liian paksuakaan. Mä en joutunut siivoamaan kuin pari kertaa yli menneitä lakkoja ja nekin kerrat johtui mun omasta huolimattomuudesta. Jos tämä lakka tulee joskus jossain vastaan voin suositella ostamaan, mutta tietääkseni Seppälät eivät enää myy Wild&Mildin lakkoja, joten en itsekään tiedä mitä teen sitten kun tämä loppuu.

Mä olen pitkään tiennyt, että kynnen kärjen 'umpeen lakkaaminen' pidentäisi huomattavasti lakkausten ikää, mutta laiskana en ole koskaan jaksanut tunnollisesti joka kerroksella tehdä sitä, joten lakat on nopeasti alkaneet repsottamaan kärjistä. Tällä kertaa päätin kokeilla ja se todellakin toimii! Lakkasin nämä maanantaina ja ne on edelleen kynsillä täsmälleen samassa kunnossa pientä kasvurajaa lukuunottamatta. Eikä Sechekään kutistunut kärjistä! Tietysti se sitten kutistui tuplaten kynsinauhojen luota, mutta en jaksanut välittää koska muuten lakkaus oli oikein onnistunut :)


Leimasin koukerot Konadin valkoisella leimauslakalla, joka toimii tosi hyvin ja on todella pigmenttinen, mutta mun pulloni on ensinnäkin aloituspakkauksessa tullut minikokoinen, toiseksi se on jo melkein kaksi vuotta vanha ja kolmannekseen korkki on joskus juuttunut niin tiukasti kiinni että olen käyttänyt järeämpiä aseita sen avaamiseen. Lakka on aikalailla pohjalle kuivunutta, mutta minähän leimaan sillä jos olen niin päättänyt! Kaivoin viimeisetkin tipat pullon pohjalta ja sain kun sainkin kaikkiin kynsiin leimat. Muutamat reiäthän noissa on ja pari kuvioista on vähän venyneet, mutta mieleiset näistä tuli silti :) Mulle näistä kynsistä tulee mieleen jostain syystä Nukkumatti, en vaan tiedä miksi..


Käytetyt:
- Wild&Mild Lovely Rat
- Konad valkoinen leimauslakka
- MoYou London Pro Collection XL-20

8 kommenttia:

  1. Tosi nätit kynnet! <3 Pitääkin pitää mielessä tuo Lovely Rat, että jos sen vaikka Viron reissulta bongaisi kun siellä myydään vähän joka puolella Wettiksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mä en olekaan koskaan käynyt Virossa mutta jos sinne joskus eksyn niin pitää katsoa löytäisinkö varapullon rottalakkaa :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: