maanantai 9. helmikuuta 2015

266. The Finnish(able) Nail Art Challenge Spring 2015 Week 1: Something other than pink

Iida: Tässä blogissa starttaa taas kolmen suomalaisbloggaajan The Finnish(able) Nail Art Challenge, tällä kertaa Spring 2015 - mallia. Oltiin Ronjan kanssa niin innoissaan kun kuultiin että Mirka, Annie ja Katjamaria ovat tehneet uudistetun version  viime syksyn/talven huippuhaasteesta! Toivottavasti pysytään tahdissa mukana, ysiluokan kevät saattaa alkaa jossain vaiheessa tuntumaan, mutta me yritetään parhaamme!
Haastepostaukset löytää tunnisteella #ablecs15 ja otsikot on tästälähtien #ablecs15 sekä viikko ja teema. Kirjoitamme muuten taas yhteispostauksia, toivottavasti tykkäätte :)


Sitten itse kynsiin. Pyöräytettiin ensimmäisen viikon teemat toisinpäin, niin että ensimmäisenä postaamme "Something other than pink" - kynnet.


Iidan taktiikka: jos ei pinkkiä, niin laitetaan sitten mintunvihreää! Kaikissa kynsissä pohjalla Kikon 389 Mint Milk, kaksi helppoa kerrosta. Päälle lakkasin yhden kerroksen Dermosilin syötävän suloista glitterlakkaa, joka valitettavasti näyttää kuvassa vaan harmailta pisteiltä.. Lakka on oikeasti suloinen mikrohologlitter hieman samean vaalella pohjalla. Keskisormeen ja nimettömään leikkasin pätkät Born Pretty Storen pitsimäistä decalia, jotka asettelin kynnelle vaakatasoon. 
Nämä kynnet kuuluu siihen nääh- kategoriaan. Värit on mieluisat, mutta joku näissä mätti.


Käytetyt:
- Kiko 389 Mint Milk
- Dermosil glitter
- Water decals

Ronja: Niinkuin Iida jo aiemmin mainitsi niin ihanat kynsisiskot on taas järjestäneet meille kivan haasteen kevään ajaksi, iso kiitos siitä Mirka, Annie ja Katjamaria! :) Tällä kertaa haasteeseen kuuluu myös pieni yllätys elementti, nimittäin osallistujilla on mahdollisuus osallistua myös arvontaan ja tytöt valitsevat lakkauksista lemppareitaan, joita muistetaan pienillä palkinnoilla. 

Ensimmäisiin kynsiin pääsi mun nimpparilahjaksi saama Ruby Wingin Rodeo, joka on väriä vaihtava creme vaalean omenanvihreällä sävyllä. Lakkasin sitä alle kaksi kerrosta ja totesin koostumuksen olevan aika kauhea, sillä lakka valahti todella helposti kynsinauhoille ja raidottui aika pahasti. Annan tällä kertaa kaiken tämän anteeksi ainakin toistaiseksi, koska en ole vielä ehtinyt ulkoiluttaa kynsiäni niin aurinkoisella säällä että lakka olisi voinut vaihtaa väriään. Jos se oikeasti toimii niin sitten en aio valittaa yhtään enempää, mutta vielä en lupaa mitään varmaksi ;) Jatkan valittamista joskus muulloin jos siihen on tarvetta!
 Rodeon päälle leimasin MoYoun The Pro XL-02 laatasta kiemuroita Iidalta lainatulla Ocean Drivellä, mutta mun ja Oceanin yhteistyö ei oikein meinannut sujua ja sain aikaiseksi lähinnä vähän suttuisia leimoja. Itse laatassa ei ollut mitään vikaa, leimat nousi hyvin ja oli sopivan isoja. XL-02 on muuten mun ensimmäinen MoYoun laatta!
Ennen leimoja laitoin vasempaan käteen kerroksen Seche Viteä, jotta voisin aloittaa leimauksen mahdollisimman nopeasti. Tietysti Seche meni kutistumaan oikein kunnolla tällä kertaa joka suunnasta, mutta ajattelin leimojen peittävän kauheat kutistumisjäljet. Juu, niin ne peittikin, mutta se mitä tapahtui leimausten jälkeen ei ole kovin kaunista katsottavaa. Suutuin Sesselle ja päätin laittaa leimojen päälle IsaDoran geelipäällyslakkaa jos se toimisi paremmin, mutta ilmeisesti päällyslakat ei tykänneet toisistaan, sillä muutamiin kynsiin ilmestyi halkeamia! Oikeaan käteen leimasin suoraan Rodeon päälle ja lakkaukset pysyivät hyvinä. Ensi kerralla oon viisaampi enkä yhdistele eri päällyslakkoja samaan lakkaukseen! :P 
 Käytetyt:
- Ruby Wing Rodeo
- IsaDora Ocean Drive
- MoYou The Pro Collection XL-02

Mitä tykkäsitte ensimmäisistä #ablecs15 kynsistä?

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: