lauantai 23. elokuuta 2014

218. The Possupinkki

R: lisää lomakynsiä uunista ulos! :) Essien Hide & Go Chic -kokoelman söpö possupinkki Romper Room pääsi kotoutumaan mun luo oikeestaan ihan vahingossa, kun istutiin syömässä jäätelöä ja vastapäisen kaupan ikkunassa oli houkutteleva mainos kyseisestä kokoelmasta. Tietysti piti käydä tutkimassa kaupan tarjontaa ja siellähän Romper Room nökötti hyllyllä niin kutsuvana.. Pakkohan se oli ostaa ;)
 Kuten kuvasta näkyy, RR kuplittui aivan kamalan näköiseksi. Ensin ajattelin sen johtuvan ihan lakasta ja päätin heittää koko hirvityksen menemään, mutta vasta viikkoja myöhemmin saman ongelman koskiessa lähestulkoon jokaista lakkaa tajusin kuumuuden varmasti vaikuttavan asiaan. Moni lakoista kuivui tuskaisen hitaasti ja kuplittui yritti asialle tehdä mitä tahansa :/ Päätin testata Romperia vielä Suomessa ja silloin se ei kuplinut ollenkaan. Muutin siis mieleni ja pidin tyytyväisenä possupinkkini ;)
 Koristeluksi koitin väsätä jonkinlaista kolmiohärpäkettä. Näin läheltä se näyttää ehkä vähän sotkuiselta, mutta normaalilta katseluetäisyydeltä kuvio oli tosi kivan näköinen ja tykkäsin kynsistä muutenkin kuplista huolimatta :)
Lakat:
- Essie Romper Room
- valkoinen ja hopeinen koristelulakka

6 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: