sunnuntai 17. elokuuta 2014

216. Muutamat kynnet kesältä

R: niinkun jo aikaisemmassa postauksessa mainitsin, oltiin koko kesä Espanjassa lomalla ja sen takia postaan kaikki lomakynnet vähän myöhässä. Ja jotta postausten lukeminen olisi vähän helpompaa, aloitetaan luonnollisesti kesän ekoista kynsistä ;)
 Ennen lähtöä lakkasin kynnet Seppälän Hologram 07:lla ja samat lakat taisi pysyä ihan hyvinä pientä kuvassakin näkyvää kärkikulumaa lukuunottamatta noin viikon, koska en jaksanut uusia niitä heti. Ei muuta sanottavaa kuin että aivan täydellinen lakka, peitti kahdella kerroksella :)
 Läheisessä ostoskeskuksessa oli Kikon kauppa ja jokainen voi kuvitella mitä tapahtuu kun kynsihörhön päästää kyseiseen liikkeeseen.. :D Se oli niiin lähellä ja niiin halpa - ei pitäisi keksiä liikaa tekosyitä sille miksi mun luota löytyy tällä hetkellä ainakin 16 kyseisen merkin yksilöä, mutta en vaan voinut mitään vastustamattoman ostohuuman iskiessä. Lähtiessähän mulla ei ollut yhtäkään Kikoa ;)
Lakat:
- Kiko 330 (violetti)
- Kiko 355 (keltainen)
- Kiko Cupcake 650 Peach (tekstuuri)
- valkoinen koristelulakka

Ekana ostin Kikoja vaan ajatuksella ostan pelkästään niitä värejä, joita multa ei kotoa löydy, mutta vähän ajan päästä koko ajatus oli kummallisesti hävinnyt ja lakkojen määrä levinnyt käsiin. Nämä kynnet tein ekoilla Kikoilla jotka ostin ja vielä tässä vaiheessa lakkojen sävyt oli sellaisia mitä multa ei ennestään löytynyt. Tosin aloitin shoppailun jo lentokoneessa, sillä ostin sieltä koristelukyniä/lakkoja ja toteutin niillä nimettömän koristelut.
 Ihastuin Cupcake -kokoelmaan aivan täysin ja kotiutin kokoelmasta myös sävyn 655 (Mint). Täytyy sanoa, että nämä Cupcakesit pysyi kynsillä tosi hyvin ja pitkään kulumatta tai lohkeilematta. Yksi syy tähän oli varmasti lakan vähän tankki koostumus ja tekstuuripinta :)
 Mitä olette mieltä Cupcake -lakoista? Blogeista lukemani perusteella oli mielipiteitä puolesta ja vastaan, osa tykkäsi noista pienistä erivärihituloista ja osan mielestä ne sai lakan näyttämään lähinnä ällöttävältä bakteerimössöltä. Mua kyllä miellytti vähän erilainen tekstuuri ja hitulat elävöittää kivasti lakan pintaa. Siis tykkään! ;)

Kaikki postauksen kuvat on otettu puhelimella

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: