lauantai 10. joulukuuta 2016

447. Pikkujoulut: Lämmin villaneule

Iida: Noniin, nyt olisi vuorossa Pikkujoulut- sarjan toinen osa. Mulla oli jo pitkään suunnitteilla, että lakkaisin kynsille harmaata ja yhdistäisin siihen neulekuvion. Lakkauksena pikkujouluihin mun mielestä oikein sopiva, sillä kynttilät, glögi ja lämmin neule käyvät paremmin kuin hyvin. Ja jotenkin musta tuntuu, että pikkujoulukynsissä suositaan punaista aika paljon, joten jos kartat punaista väriä kynsilläsi, tässä vinkki ei-punaisiin joulukynsiin !


Pohjalle lakkasin 2-3 kerrosta Mavalan Liverpoolia, joka on kylmä ja hieman sinertävä harmaa. Tämä on tasan ainoa Mavalan lakka, joka mulla on aktiivisessa käytössä. Vihaan niiden pullojen muotoa ja sitä kokoa, joten juurikaan en itse Mavalan lakkoja osta,mutta on niitä muutama tuonne silti kertynyt. Tämä harmaa on poikkeus sääntöön, sillä tykkään tästä väristä superpaljon, enkä keksi miltään muulta merkiltä vastaavaa harmaan sävyä. Vinkatkaa jos tiedätte!


Päälle leimasin yksinkertaiset neulekuviot valkoisella leimauslakalla. Leimat ovat MoYoun Fashionista 14- laatasta. Lakkasin kynsiä yhdeksän aikaan illalla puhuen samalla kaverin kanssa FaceTimessä, joten leimat eivät ihan ole suorassa. Tosin eipä se tuon kuvion kanssa kauheasti haittaakkaan :-) Nimettömiin laitoin aksenteiksi kaksi kerrosta OPIn ihanaa It's Frosty Outside- hiekkalakkaa. Jotenkin se tulee aina kaivettua esille talvisin, mutta kukapa kesällä käyttäisi selvästi talveen suunnattua lakkaa. Tämäkin on niitä harvoja hiekkalakkoja, joita tulee enää käytettyä. Kynsipiireissä ne ovat jo hieman menneen talven lumia, mutta silloin tällöin tykkään itse käyttää ja varsinkin tätä lakkaa. OPIn hiekkalakat on kyllä rakkautta !


Lisäsin kaikkiin neuleleimattuihin kynsiin vielä hopeat neliönmuotoiset niitit, jotta sain aksenttikynnet "sidottua" lakkaukseen etteivät ne jää vain irtonaisiksi. Tuli kyllä kivat kynnet, ei mitkään supersäväyttävät, mutta omaan makuun kivan hillityt ja kuitenkin nätit.

Käytetyt:
- Mavala Liverpool
- OPI It's Frosty Outside
- essence valkoinen leimauslakka
- MoYou Fashionista Collection 14
- hopeiset niitit

 Mukavaa viikonloppua ! 

8 kommenttia:

  1. Onpa kauniin harmaat kynnet :) en näe onko Mavalan lakassa shimmeriä mutta Color Clubilla on paljonkin ihania cremeharmaita. Essiellä on tämä uusi Go With The Flowy jossa on hentoa hohdetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Ei oo shimmeriä tuossa, ihan creme on. Tuo Essien harmaa mulle onkin postissa matkalla juuri tällä hetkellä, en malta oottaa et saan sen käsiini <3

      Poista
  2. Oi että, nää on aivan ihanat! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi nätti ja rauhallinen kokonaisuus :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: