lauantai 24. joulukuuta 2016

448. Merry Christmas!

Ronja: Jälleen on vuosi mennyt nopeasti ja taas vietetään joulua! Toivottavasti jokainen saa viettää joulun hyvässä seurassa, hyvää ruokaa syöden ja availlen lahjoja tai vaikka pelaten lautapelejä! Itse pääsen viettämään joulua Lapissa lumen keskellä takkatulen ääressä. Vähän erilainen joulu tällä kertaa, kun yleensä ollaan oltu ihan vaan kotona :) Tein jo ennen lähtöä joulukynnet valmiiksi, jotta täällä ei tarvitse huolehtia niistä ennen uutta vuotta. Perinteisesti käytin punaisia lakkoja ja valkoisia leimauksia, koska ne näytää aina kivoilta yhdistettynä ja punaisista lakoista tulee helposti joulufiilis neulepaitaleimojen, sydämien tai lumihiutaleiden kanssa. Käytin viime vuonnakin täsmälleen samoja lakkoja, mutta ne vaan toimii niin hyvin yhdessä!


Lakkasin ensimmäiseksi kerroksen Opin Big Apple Rediä ja sen päälle kerroksen China Glazen Ring in the Rediä. Molemmat ovat mun lemppareita punaisista lakoista, Big Apple Red on jo klassikko ja Ring in the Red upea glitter jonka ostin vähän yli vuosi sitten ja ihastuin heti. Muut kynnet jätin pelkiltään, mutta nimettömiin lisäsin pieneksi yksityiskohdaksi neuleleimat laatasta BP-L018. Tykkään yksinkertaisista juhlalakkauksista, joissa on joku pikkujuttu ja voin sanoa, että vaikka se ei kuvista välitykään niin nämä kynnet kimaltavat todella paljon livenä, joten sen lisäksi ei paljoa koristeita tarvita! Millaiset kynnet te olette lakanneet tälle päivälle? :)


Käytetyt:
- Opi Big Apple Red
- China Glaze Ring in the Red
- Essence Stamp me! white
- BP-L018

Metsät, laaksot lumiset,
kilisevät kulkuset,
tähtitaivas kirkas tuo,
taas joulumielen meille luo!

Rauhallista joulua! 

2 kommenttia:

  1. Kauniit joulukynnet, hyvin kimaltelee punainen lakka ulkoilmakuvissa! <3
    Oi miten tunnelmalliselta kuulostaa tuo valkoinen joulu Lapissa.. Onneksi tuo on sujunut leppoisasti kuitenkin näin mustanakin täällä etelässä. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: