keskiviikko 7. joulukuuta 2016

446. The Body Shop - joululahjavinkkejä

Ronja: Nyt kun Iida julkaisee ihania pikkujoululakkauksia, ajattelin mä osallistua joulunodotukseen antamalla vinkkejä joululahjojen ostamiseen! Jotkut ovat varmasti jo ehtineet shoppailla ainakin osan lahjoista, mutta suurimmalta osalta löytyy lähipiiristä henkilöitä, joiden lahjatoiveita ei joko tiedä ollenkaan tai ei osaa arvata mitä hän saattaisi tarvita. Harvoin lahjansaaja ilahtuu sellaisista paketeista, joista paljastuu jotain epäkäytännöllistä ja suorastaan turhaa, joten jos ei tiedä mitä veisi lahjaksi, kannattaa panostaa tuotteeseen jota itsekin voisi käyttää. The Body Shopin tuotteet ovat erinomaisia lahjaehdokkaita ja valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia tuoksuja, koostumuksia ja purnukoita lähes jokaiselle. Käyttöön menevä lahja on aina paras ja esimerkiksi vartalonkuorinnasta tai kasvonaamioista riittää iloa pitemmäksikin aikaa! :) The Body Shopilla on myös valmiiksi koottuja lahjapaketteja, joista on helppo valita parhaiten sen saajalla sopiva. Ja mikä parasta, ostamalla tiettyjä tuotteita voit auttaa uhanalaisia eläimiä mm. Indonesiassa, Aasiassa ja Malesiassa!


Sain Olive -sarjan suihkusaippuan ja vartalonkuorinnan lahjaksi jo aikaisemmin syksyllä, joten voin omasta kokemuksestakin kertoa, että ne ovat melko varmasti mieluisia lahjoja kenelle tahansa! Oliivi ei ole kaikille ehkä tuoksuna se ehdoton lemppari, mutta samoja tuotteita löytyy myös monissa muissa tuoksuissa. Tuotteet voi myös pyytää lahjapussissa, jolloin säästyy itse paketoinnilta.


The Body Shop Olive Shower Gel 8,70€ / 250ml


Olive Shower Gel sisältää luomuoliiviöljyä ja hunajaa, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Se on pakattu kauniiseen korkilliseen pulloon ja on sävyltään tumman metsänvihreää. Väri näyttää pullossa todella tummalle, mutta kädellä se on paljon vaaleampaa. Saippuaton suihkugeeli ei kuivata ihoa natisevaksi, mutta ei myöskään vaahtoa yhtä paljon. Tykkään erityisesti siitä, että tämä ei kuivata ihoa, mutta tuntuu silti puhdistavalta. Tuoksu on ihanan raikas sekä aito, mutta ei liian vahva ja se jää leijailemaan kylpyhuoneeseen vielä vähäksi aikaa suihkun jälkeen.


The Body Shop Olive Body Scrub 18,90€ / 200ml


Olive Body Scrub sisältää luomuoliiviöljyä, auringonkukansiemenöljyä, kuorivina rakeina jauhettua riisiä, oliivinkiviä ja saksanpähkinän kuoria, sekä porkkanaöljyä ja -uutetta. Kuorinta on helpointa suorittaa suihkun yhteydessä ja se kuorii hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa auttaen stimuloimaan pintaverenkiertoa ja tasoittamaan ihon sävyä. Olen käyttänyt sitä käsien ja jalkojen kuorintaan ja käytön jälkeen huomaa kuinka paljon paremmin rasvat imeytyvät ihoon. Kuorinnan koostumus on pehmeä ja kevyt ja pienten kuorivien rakeiden ansiosta kuorinnan tehoa on helppo säädellä kevyestä syväpuhdistavampaan pyörivien liikkeiden avulla. Tässäkin tuotteessa tuoksu on raikas ja oliivinen, vaikka se sisältääkin muitakin öljyjä kuin vain oliiviöljyä. Tykkään myös isosta pakkauksesta, josta riittää tuotetta moniin kuorintoihin 


Oletteko kokeilleet näitä tuotteita tai muita The Body Shopin suihkusaippuoita ja vartalonkuorintoja? Luulen, että monelle tuttuja ovat ne vartalovoit ja käsirasvat, mutta omistatteko merkiltä esimerkiksi meikkejä? Olisi kiva kuulla kokemuksia niistä ja kaikista muistakin merkin tuotteista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: