lauantai 3. joulukuuta 2016

445. Pikkujoulut: Viiniä ja fiiniä marmoria

Iida: Ai että, joulukuu on täällä ! Ja meillä Keski-Suomessa on jopa lunta, tää on harvinaista. Lähestyvän joulun ja kaikkeen siihen liittyvän hömpötyksen takia ajattelin aloittaa blogiin tälläistä Pikkujoulut- teemaista postaussarjaa. Joka lauantai tulee ulos postaus, jossa esittelen yhdet pikkujouluihin sopivat lakkaukset. Miltäs kuulostaa? Ite oon ainakin innoissani ja nyt mulla on aina aihekin valmiina kynsiin !

Ensimmäisenä esittelen helpot ja yksinkertaiset lakkaukset, jotka sopivat oivasti joulukuun alun juusto- ja viinimaisteluihin. Kynsille lakkasin Essien ihanan Shearlig Darling- cremen, joka on tumma ja syvä viininpunainen, melkeimpä ruskeaan taittava. Lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta ja joistain kohti se jäi hieman läpikuultavaksi, joten seuraavalla kerralla täytyy muistaa laittaa kolmas kerros. Aksenttikynsiksi nimettömään ja keskisormeen tein marmoroinnit käyttäen tätä tekniikkaa, jonka olen kokenut toimivaksi jo aijemmin (klik).




Kynsistä tuli oikein mieluisat ja viihdyin näillä melkein kokonaisen viikon. Testissä mulla oli muuten uusi päällyslakka, Seche Vive. Ostin sen testimielessä, kun sitä on muutamassa blogissa kehuttu. Mietin kyllä kahdesti onko se 13 euron arvoinen, sillä normaali Seche eli Vite ei ainakaan ole. Tälläiset ovat mun arviot.
Plussaa: ei kutistanut lakkauksia, todella juoksevaa ja helppoa levittää. Oli myös helppo poistaa kynsinauhoilta, kun tässä ei sitä pikakuivattavaa ominaisuutta ole, mutta kuivui silti tosi nopeasti ja jätti upean kiillon.
Miinusta: kynnet olivat jo seuraavana päivänä sameat ja menettäneet kiiltoaan. Myös kärkikulumaa tuli melko nopeasti, mikä tapahtuu Sehce Vitenkin kanssa.





Käytetyt:
- GinaTricot White
- Essie Shearling dearling
- essence musta leimauslakka
- Mavala Liverpool

Ootteko te jo pikkujoulufiiliksissä? Mukavaa viikonloppua :)

8 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet :) pitäisi taas joskus marmoroida! Joulufiiliksissä ollaan, omat pikkujoulut jo juhlittu ajat sitten mutta huomenna mennään koko perheen voimin koirapuiston pikkujouluihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Koirien pikkujoulut kuulostaa mahtavalta ! Itsekkin kerran olin ja meno oli villiä :D

      Poista
  2. Sun marmorikynnet on vaan niiin ihania <3
    Tänään olis vuorossa pikkujoulut, ja kynnet lakattu Holo Queenilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Oijoi, mikäs sen parempi pikkujoululakka kun kimallepommi ;)

      Poista
  3. Kylläpä on hurmaavat kynnet! Täydelliset talven pimeisiin iltoihin <3 Ja nuo marmoroinnit on kyllä älyttömän kauniit !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, kiitos paljon ! <3 Tulipas hyvä mieli tästä kommentista :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: