perjantai 4. marraskuuta 2016

441. Comeback

Iida: Onko siellä ruudun toisella puolella vielä joku, joka muistaisi että mäkin kirjotan tätä blogia? :-D Viimeksi tänne olen kirjoitellut reilut kaksi kuukautta sitten. Voisin vähän avata teille mitä mun pään sisällä on liikkunut tuona aikana. Mulla on ollut isoja ongelmia motivaation kanssa ja olo on vaan yksinkertaisesti ollut kurja. Loppukesästä ja alkusyksystä stressasin tosi paljon, kun huomasin että laitan oikeastaan kaiken muun kynsien edelle. Ahdisti, etten saanut materiaalia blogiin ja vaikka kynsillä oli lakkauksia (suurimmaksi osaksi tosin yksivärisiä), en saanut aikaiseksi kuvattua niitä ennenkö ne menivät huonoon kuntoon. Joka kerta ajattelin, että nyt otan itseäni niskasta kiinni ja laitan nämä blogiin, mutta kuinkas vaan kävikään. Turhauduin ja sitä kautta annoin koko asian olla. Lakkasin kynsiä vain omaksi ilokseni ja päätin, että marraskuuhun asti voin pitää "blogilomaa" ja palata sitten takaisin. Ja tässä sitä ollaan.


Yksi ongelmistani on, etten tiedä mistä saisin ideoita lakkauksiin. Laatikoissa on edelleen se 80+ lakkaa, mutta huomaan aina valitsevani ne tutut ja turvalliset yhdistelmät. Myös perusvälineiden puuttuminen aiheuttaa ongelmia. Liukuväriin ja vesimarmorointiin tarvitsen lateksia suojaamaan kynsinauhat, no ei löydy. Instagramista spotattuun lakkaukseen tarvitsen sen täydellisen perus sinisen lakan, no ei löydy. Leimauslaattojakin on, mutta aina se tietty kuvio puuttuu. Turhauttaa. Olen varmaan kesällä jokaisessa toisessa postauksessa valittanut tästä asiasta ja joka toisessa kertonut kuinka " nyt tuntuu jo paremmalta, motivaatiota on tullut takaisin". Blaablaa.Liityin kesällä Annin johdosta Facebookin Nordic Style & Beauty- ryhmään. Sieltä oon saanut paljon inspiraatiota ja motivaatiota, mutta hieman väärään asiaan blogin kannalta, nimittäin meikkaukseen. Siinä missä ennen kulutin rahojani kynsilakkoihin, menevät ne nyt meikkeihin. Eihän mun meikkikokoelma tosin ole mitään verrattuna kynsilakkojen määrään, lähinnä mulla on vaan jokapäiväisessä käytössä oleva tuotteita. Olisi kiva postata tänne muustakin kun ainaisista lakatuista kynsistä, mutta jotenkin tuntuu että kun sitä on tässä blogissa totuttu näkemään niin muunlaiset postaukset jäävät huomiotta. Haluan nyt kuulla teidän mielipiteenne, jos tekisin postaksen mun luottomeikeistä, niin kiinnostaisiko teitä? Ja joo, tiedetään, ei blogia pidä kirjoittaa muita varten, mutta palautetta ja kehuja on aina mukava saada, tuskin sitä kukaan kieltää.


Yllä näkyvässä lakkauksessa käytin Essien täydellisen sävyistä perusnudea, Sand Tropezia. Tein leimadecalit käyttäen essencen geelipäällyslakkaa ja leimat on tehty Essien Shearling Darlingilla sekä OPIn Big Apple Redillä. Leikkasin decaleista kolmioita ja kiinnitin ne kynsille pienellä pisaralla Sand Tropezia. Rajasin kolmiot käyttämällä essencen mustaa leimauslakkaa ja dottaria. Päälle Dependin mattapäällyslakka, jota taisin ylistää tässä postauksessa. Näistä tuli hieman halloween- teemaiset, mitä hainkin takaa. Mattapäällyslakan takia nämä eivät tosin pysyneet montaa päivää hyvinä, mutta idea uusista lakkauksista on jo mielessä. Kyllä tämä tästä 

9 kommenttia:

 1. Kuulostaa jotenkin niin tutulta monessakin mielessä. Oma motivaatio on ollut ihan hukassa melkeinpä alkuvuodesta asti. Oon sit vaan ajatellut, että kirjoittelen blogiin vähän epäsäännöllisemmin, enkä oo niin välittänyt vähän epäsäännöllisemmästä tahdista..
  Muutkin aiheet kiinnostaa ehdottomasti, oon jotenkin itsekin hurahtanut noiden meikkien maailmaan.

  VastaaPoista
 2. Mun täytyy tunnustaa että vaikka tiedän että täällä bloggailee kaksi eri nimeä niin en kyllä sillä tavalla muista että kumpi on bloggaillut postauksesta poistuttuani. Mutta mukavaa että palasit blogin pariin! Mulla on joskus sama vika että inspiraatio lakkauksiin on vähän hakusessa, ehkä siksi että mahdollisuudet ovat loputtomat..? Siksi voi olla ihan hyvä etsiä joku kuukausihaaste tms., jossa on nimetty muutaman päivän välein aihe toteutettavaksi. :)

  Mä en muuten lue juurikaan meikkiaiheisia blogeja, mutta kynsibloggaajien meikkipostauksia tulee kyllä selailtua. Että jos meikkipostaus haluaa tulla niin go for it!

  VastaaPoista
 3. Oon itsekin pohtinut samaa blogini suhteen, sillä meikit ovat aina olleet toinen intohimoni kynsien ohella. Oon vain aina jättänyt meikkihöpötykset blogista pois, koska tuntuu ettei se kiinnosta niin paljoa ihmisiä, koska pääosa varmastikin juuri kynsien takia blogiani seurailee. Pitäisi varmaan itsekin rohkaistua ja höpöttää muustakin kuin kynsistä!
  Aivan varmasti lukisin myös sun postauksen meikeistä, vaikka kynsien kautta tänne teidän blogiin oonkin alun perin päätynyt!
  Ps. Ihanat lakkaukset! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi nätit kynnet! Ja antaa tulla vaan kaikenlaisia postauksia...

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat kynnet oot taikonu ja kyllä mäkin luen tarpeen mukaan muutakin kuin kynsihommia.

  VastaaPoista
 6. Oikein ihanat kynnet! ♥ Ja siis ihanaa että oot tullut takasin, mutta muista olla stressaamatta! ♥ Mä en muuten tosiaankaan tiennyt että sulla on "vaan" 80+ lakkaa, oisin kuvitellut että ois paljon enemmän! Siis aika luovasti käytät niitä lakkojas kun en mä ainakaan olis tota tajunnut :D

  Niin ja kyllä meikkijututkin kiinnostais! ♥

  VastaaPoista
 7. Onpa tosi makeet kynnet ja noi koristelut on hirmu kivat :)!

  VastaaPoista
 8. Meikkijututkin kiinnostaa! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: