perjantai 18. marraskuuta 2016

443. Ne perinteiset talven ekat

Iida: Ensinnäkin, haluan kiittää kaikkia palautteesta ja kommenteista mun edelliseen postaukseen ! On ilo huomata, että muutkin aiheet kun kynnet "kelpaa" ja että siellä ruudun toisella puolella jaksatte vielä lukea tätä blogia 

Tänne Keski-Suomeenkin saatiin lunta ja pakkasta, ah ! En muista millon viimeksi olisi marraskuussa ulkona näyttänyt oikeesti talvelta. Narskuvasta lumesta ja valkeista puista tuli fiilis, että nyt on lakattava ekat talvikynnet. Zoyan Dream oli ehdoton valinta, sillä siitä on jo jonkun aikaa kun se viimeksi oli kynsillä ja sen kaveriksi käy paremmin kuin hyvin valkoiset ja hopeat lumihiutaleet. Aksenttikynteen laitoin KBShimmerin Alloy Matey!- hologlitteriä.


Dreamia on kynsillä kaksi kerrtosta ja lakan peittävyys yllättää mut joka kerta. Ensimmäistä kerrosta lakattaessa Dream on todella läpikuultava ja kaljuuntuva, mutta toisella kerroksella se peittää kynnet täydellisesti. Lumihiutaleet tein leimadecaleina, sillä en uskaltanut lähteä leimaamaan suoraan kynnelle mun huonon tähtäyskyvyn takia. Ja leimadecaleilla minimoin leviämisen riskin. Lumihiutaleet on Born Pretty Storen laatasta BP-L006 ja pienestä hiutalelaatasta AT 09.
Näistä tuli kyllä tosi kivat ja omaan mieleen sopivan talviset. Holo antaa näihin just sopivasti lisäpotkua, viihdyn !


Käytetyt:
- Zoya Dream
- KBShimmer Alloy Matey! 
- essence valkoinen leimauslakka
- depend 223

Oletteko te jo tehneet talvisia lakkauksia? :-) Mukavaa viikonloppua 

8 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: