sunnuntai 8. toukokuuta 2016

418. Lace triangles

Ronja: Nuden ja taupen sävyiset lakat jaksaa sytyttää ympäri vuoden ja tykkään niiden ajattomuudesta todella paljon. Sen takia tuleekin usein tartuttua helpoimmin tällaisiin lakkoihin silloin, kun räikeät lakat eivät innosta. Välillä on toki kiva lakata kynnet hillitymmin ihan muuten vaan ja nyt keksin ainakin omaan silmään nätin näköiset koristelutkin :)


Lakkasin ensin kaikille kynsille Iidalta tuliaiseksi saamaani Kikon mielikuvituksellisesti nimettyä Nudea (372), joka oli vaaleaksi lakaksi todella helppo levittää. Kaksi kerrosta riitti peittävyyteen ja olin enemmän kuin tyytyväinen lakan sävyyn, joka ei ollut perinteinen melko vaalea vähän jopa valkoiseen taittava, vaan enemmänkin violettiin ja roosaan kallistuva tummempi nude. Se sopi mun ihon kanssa yhteen paljon paremmin kuin ne vaaleimmat oikeastaan ranskislakoistakin käyvät nudet, jotka saa mun ihon näyttämään joko katkaravulta tai kuolemankalpealta vampyyriltä :D Kuvissa sävy toistuu oikeimpana keskimmäisessä. Kikon päälle laitoin kerroksen Picture Polishin Looking Glassia ja jatkoin koristeluilla seuraavana päivänä.


Koristeluihin en halunnut mitään mustaa, koska se olisi tehnyt kynsistä paljon rokimman näköiset. Halusin säilyttää raikkaan ja keväisen ilmeen, joten teippasin kynsille kolmiot ja leimasin niiden päälle pitsiä Messy Mansionin laatasta MM44. Sitten poistin teipit ja lisäsin päälle kerroksen Essien Matte About You -mattalakkaa, jonka jälkeen kynnet eivät enää muuta kaivanneet. Tykkäsin kynsistä ja ne sopi kivasti yhteen kaikkien vaatteiden kanssa, joita viikon aikana käytin :)


Käytetyt:
- Kiko 372 Nude
- Essence Stamp me! white
- Picture Polish Looking Glass
- Essie Matte About You
- Messy Mansion MM44

Hyvää äitienpäivää! 

8 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: