torstai 12. toukokuuta 2016

419. Ostoksia Saksasta

Iida: Tätä postausta oli toivottu melkoisen paljon, joten olkaapa hyvät ! Ihan kaikkia juttuja en kuvannut sen tarkemmin, mutta saatte puhelimella nopeasti räpsäistyn kuvan reissun kokonaissaldosta :)


Vaatteita ostin Hollsterista, Zarasta ja Adidakselta. DM- kosmetiikkakaupasta ostin neljä juttua essenceltä: kaksi pulloa cuticle removeria, päällyslakan jonka Anni on todennut hyväksi leimadecalien teossa sekä kulmakynän, joka kuitenkin osoittautui väärän väriseksi ja saapi lähteä uuteen kotiin kaverin luokse.

Douglas -nimisestä kosmetiikkakaupasta nappasin mukaan NYXin contour paletin. Oon jo pitemmän aikaa suunnitellut tämän hankkimista ja onni potkaisi kun nämä olivat Douglasissa tarjouksessa 19,99€ ! Suomessa Sokoksella samalla paletilla on hintaa 26€, joten kannattava ostos ! Jotkut noista väreistä ovat hieman liian oransseja mun makuun, joten saa nähdä tuleeko kaikkia käytettyä. Värit on tosi pigmenttisiä, tykkään !


 Tottakai piti myös ostaa contourin tekoon hyvä sivellin ja kaveri suositteli Zoevan siveltimiä. Nappasin hyllystä face shape- siveltimen ja oon kyllä tykännyt tosi paljon ! Mikään ammattilainen en todellakaan ole, joten mun arkikäyttöön tämä sopii ja hintakin oli 13€ joten ei huono ollenkaan :) Lisäksi ostin eurolla ripsi-/kulmakarvaharjan, mutta en kokenut tarpeelliseksi kuvata sitä :D


Hieman lisää NYXiä, nimittäin Soft Matte Lip Cream sävyssä Milano. Omistan ennestään jo yhden (Istanbul), mutta ei näitä voi koskaan olla liikaa ! Oon heikkona vaaleanpunaisen eri sävyihin, varsinkin kesällä tekee mieli irrotella ja säväyttää hienoilla ja huolitelluilla huulilla.


Kikossa oli _aivan_ pakko käydä edes katsomassa ja noh, mukaan sieltä lähti kaksi kynsilakkaa itselleni ja Ronjalle tuliaiseksi vielä yksi. Postauksen näätte tästä. Ostin saman lakan (372 Nude) itsellenikin ja mulla on se tällä hetkellä kynsillä. Postausta lakasta saatte varmasti viikonloppuna! Toinen lakka on 505 Pearly Honeysuckle Pink. Vaaleanpunainen creme, jossa on paljon holohippuja. Omistan tämän lakan tummemman siskon (504 Pearly Glaze Pink), joten pakko yhdistää ne kaksi ihanuutta samaan lakkaukseen !


Tässäpä nämä olisi, toivottavasti tykkäsitte hieman normaalista poikkeavasta postauksesta :) Mukavaa loppuviikkoa kaikille 

2 kommenttia:

  1. Jee, tätä tosiaan on ootettu! Hyviä ostoksia, ja innolla ootan ihanan Kikon näkemistä myös sun kynsillä 8)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: