sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

202. Holotus ja riparifiiliksiä

I: Riparilta selviydytty, ylitti kyllä mun kaikki odotukset positiivisesti! Meillä oli ihan mahtava porukka ja sain monta uutta kaveria. Ruoka oli äärettömän hyvää ja yhden isosen kynnetkin lakkasin ;)




Uitiin, saunottiin, kuvailtiin, kuunneltiin musiikkia, laulettiin, syötiin ja hengailtiin porukassa, opiskelua unohtamatta. Oli kyllä huikea kokemus! <3

Mennäänpä sitten itse asiaan, toivottavasti teitä ei häirinnyt aiheesta poikkeaminen.
Päivää ennen riparille lähtöä lakkasin kynnet Seppälän Hologram 07:lla. Oikein nätti, turkoosihtava holo. Nimettömään leikkasin siksak-teipit, laitoin ne kynnelle ja lakkasin päälle IsaDoran Atlantiksella. Tykkäsin tosta yhdistelmästä, olin kokonaan unohtanut aksenttikynnen hienouden! Lisäsin kynsien juureen vielä kolmionmuotoiset hopeiset niitit piristämään lakkausta.



auringon valossa
Kovin voimakas holo tämä ei ole, jos vertaa vaikka Color Clubin Halo Hues lights- kokoelman upeisiin holoihin, mutta tykkään tästä silti! Hinta-laatusuhde on kohdallaa, paikallisesta Seppälästä nappasin tämän mukaan parilla eurolla. Taisi olla viimeinin Hologram- lakka koko kaupassa, jes mikä tuuri <3


Mitäs pidätte, haittaako teitä jos menee joskus ohi aiheen ja mitä mielipiteitä kynnet herättivät? Minä jään odottelemaan Mimaxin tilaustani, toivottavasti pääsen esittelemään sen teille pian :)

8 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: