keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

204. Negative Space

R: Monessa blogissa on varmasti tullut vastaan negative space kynnet, eli lakkaukset joissa osa kynnestä on jätetty lakkaamatta. Itse kokeilin aluksi tyyliä tavallisella teipillä, mutta koska kaikki kokeilemani lakat olisivat tarvinneet vähintään kaksi kerrosta ja kuivumisen välissä, ei teippailusta tullut mitään kun kuivanut lakka repi teipin aina kahtia ja osa jäi keskelle kynttä lakan alle. Löysin jostain laatikon uumenista pienen pätkän paperipäällysteistä teippiä ja se toimi hyvin vaikka lakka ehtikin kuivua sen päälle.
 Auringossa
 Varjossa
Ajattelin jatkaa osittain lakkaamattoman alueen teemaa myös keskisormeen ja laitoin siihen pelkkää Ginan Sparkling Silveriä ja alle Peel Off Basen. Tarkotuksena ei ollut peittää koko kynttä glitteriin, vaan jättää luonnollista kynttä näkyviin. Eihän se ihan aito negative space ole, mutta kiva variaatio kyseisestä tyylistä :) Luonnossa ja katseluetäisyydeltä kynsien keltaisuus ei ollenkaan loista niin pahasti kuin suoraan kirkkaassa auringossa ja tykkäsin näistä kovasti.
 07:n holoefekti on kauniin hillitty, mutta auringossa kuitenkin selvästi erottuva. Lakan suti on ihanan leveä ja kuvista näkee miten tarkasti kynsinauhan juureen lakan saa ohjattua. Nimetöntä ei ole puhdistettu mitenkään ;) Kynsissä ei myöskään ole päällyslakkaa.
Lakat:

- Seppälä valkoinen
- Gina Tricot Sparkling Silver
- Nails Hologram 07
- Lumene Spring Spirit
- IsaDora Peel Off Base
+teippiä

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: