keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

200. Murskattua pinkkiä nudepedillä

I: Kaksisataa postausta saavutettu *taputusta ja hurrausta* Vitsivitsi, bloggaamisessa mulle tärkeintä on jakaa mun tekemiä juttuja ihmisille joita tää kynsi-intoilu kiinnostaa, virheiden ja onnistumisten kautta oppia uutta ja tämän harrastus on hauskaa. Menipäs nyt syvälliseksi, eiköhän siirrytä kynsiin.

Kuten otsikon Menu jo kertoo, tänään olisi tarjolla pinkkiä murskaa nudepedillä. Pohjalla OPI Step right up, mun "turvalakka". Jos en muuta keksi, lakkaan tuolla ihanalla nudella ja etsin sille sopivan glitterin tai jonkun muun topperin, tässä tapauksessa flakies-topperin. Ginan Crushed Pink pääsi pitkästä aikaa kynsille, viimeksi käytin sitä 31 päivän haasteen aikana. Kaksi kerrosta OPIa, kaksi kerrosta Crushed Pinkiä. Vaikka tuossa lakassa on pinkihtävä pohja, kynsillä se ei onneksi näkynyt. Tähän väliin pieni varoituksen sana:  tuo lakka kuivuu _kauan_, hippuja könttiintyy yhteen kohtaan paljon, isommista paloista reunat jäävät törröttämään ja kuplittuu karmivasti. Entykkääentykkää..
Oli pakko kuvata nämä vaaleanpunaisten sydänvaahtokarkkien kanssa, namskis!
Crushed Pink on äärettömän nätti lakka, mutta mä en vaan osaa lakata sitä siistin näköisesti. Hippuja menee epätasaisesti, jonka takia lakkakerroksia pitää laittaa vähintään kaksi, joka taas aiheuttaa sen että
nämä eivät kuivu millään..


Lakat:
OPI - Step right up
GinaTricot - Crushed pink

Blogiin tulee nyt viikon tauko, olen rippileirillä! Iloista viikkoa kaikille<3

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen hippulakan asettelu kynnelle, näyttää jopa kivalle vaikken yleensä tuollaisista hippusista niin perustakaan. :)
  Mukavaa riparia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mukava kuulla että sinun silmääsi näyttää hyvältä :) kiitos !

   Poista
 2. awws, hemppikset! <3
  Toivottavasti tulee olemaan hauskaa riparilla! Vaikka omastani on jo 5 vuotta niin silti muistelen sitä lämmöllä.. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: