maanantai 30. joulukuuta 2013

123. Ihanuuksia pukilta

I: Moikka moi ! Jouluaatto tuli ja meni ja minä onnistun postaamaan vasta 6 päivää jouluaaton jälkeen... Onneksi R on pitänyt blogia pystyssä :-) Ajattelin tässä postauksessa siis kertoa mitä kaikkea sain joululahjaksi.

Uutuuksia lakkalaatikossa : China Glaze Be Marry- minilakkakokoelman sain R:ltä joululahjaksi. Tämä oli niin ihana yllätys <3 Koko joulukuun oon himoinnu Cesarsshopista tuota Be marry, be bright - lakkaa ! Vaikka tämä on minilakkakokoelma, on lakat mun mielestä aika isoja , jos vertaa OPI:n minilakkoihin.

Just be-claws on joulunpunainen lakka metallinhohtoisella ja punaisella shimmerillä. Todella upea! Omille kynsille se ei ole vielä päässyt, mutta äitin kynsille sitä jo aattona testailin. Valitettavasti en ottanut kuvia..

Put a bow on it on purppuraa glitteriä  shimmeriä purppuralla lakkapohjalla. Todella kimaltava ja ihana lakka! Tosin ei peitä kynnellä yksinään, kaipaa jonkun cremelakan alleen.

Be merry, be bright on iiiihana glitter! Kirkkaalla pohjalla isohkoja punaisia ja sinisiä hexglittereitä ja saman värisiä pienempiä glittereitä. Äidin kynsille testasin, enkä taaskaan ottanut kuvia.. Todellinen kynsibloggaaja :D

Santa red my list on todella sievä metallilakka. En oikeen osaa kuvailla tätä lakan väriä.. Punaisen ja hopean metallinen sekoitus (;Sally Hansen Diamond strenght sävyssä 450 Wedding Crasher. Pinkillä lakkapohjalla pieniä purppuranpinkkejä glittereitä. Tarvitsee kuitenkin jonkun lakan alleen, ei peitä yksinään.

Essie Mint candy apple on ollut toivelistalla jo todella pitkään. Kaiken maailman mintunvihreäit lakat on käyty läpi (melkein) ja tää se on. Se ainoa oikea täydellisen minttuinen lakka<3 Tämä pääsi heti jouluaattona kynsille Loreal Paris Confettiksen kanssa. Yllätys yllätys, ei kuvia ! :D

Seppälä Nails purple todella perinteinen tumman violetti. Mun mielestä sopisi hyvin ton Be merry, be bright - lakan kanssa.

Mavalan 304 Bamako on tumman turkoosin vihreä. Ei tästä lakasta oikein muuta pysty kertomaan, perus Mavalan hyvä laatu :)


Nämä lakat lähti mukaan shoppausreissulta äidin kanssa. Kaikkien joululahjalakkojen jälkeen äiti oli hieman nihkeä ostamaan nää, mutta lupasin että menen kuukauden ostolakkoon ! ;-)

Sally Hansen Fuzzy Coat, (ns. bakteerilakka) tarttui mukaan Anttilasta. Hintaa taisi olla 12.50e. Sävy on 500 Fuzz-Sea. Todella hauska lakka!

Viva La Divan Stairway To Heaven- talvikokoelman lakka A Milloin lähti mukaan Kickistä. Hintaa oli vähän päälle 6e. Kultaisia neliöglittereitä kirkkaalla pohjalla, tykkään <3


Mun oli tarkotus esitellä teille vielä mun tämän hetkiset, nopeasti hutaistut kynnet, (jotka lähtee poistoon tänään) mutta jääköön se toiselle kerralla että tää postaus on ehkä luettavan mittainen :DD

2 kommenttia:

 1. Ihanii lakkoja! Oisko mahdollista että tekisitte mulle bannerin? Kopsaisitte mun blogistakuvia ja häiventäisitte ne tollee niinku teidän bannerissa? t. surkeiden bannerien tekijä :D

  katsunkynsiblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. R: Kiitos! :) Oon tehny ton meidän nykyisen bannerin ja voin ainaki yrittää tehdä sullekkin. Tuu juttelee tarkemmin iiroska2@gmail.com

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: