perjantai 6. joulukuuta 2013

114. Itsepäisyyspäivä

R: kynnet on tehty jo pari päivää sitten, mutta värit sopi itsenäisyyspäivään kuin kynnet sormiin niin päätin postata ne tänään. Testiin pääsi pari uutta topperia Lumenelta: Snowdrift ja Diamond in the Snow. Molemmat on tikkuglittereitä (jotka myös bakteerilakkoina tunnetaan) (:

 Snowdrift: sisältää suurempia tikkuja kuin sisarensa. Glitterit ovat paksuhkoja ja kimaltavat ihanasti. Toimii päällyslakkana, mutta jos päälle ei laita kerrosta tavallista päällyslakkaa alkavat tikut sojottaa (ja aiheuttavat suuren kiusauksen nyppiä ne pois). Pysyi tosi hyvin, mutta jouoduin noukkimaan glittereitä pullosta enemmän kun luulin ja lakka levitty aika tahmeesti.

Diamond in the Snow: myös tikkuglitter, mutta sisältää paljon ohuempia glittereitä. Levittyi helpommin ja tikkuja ei tarvinnut kaivella. Sille kävi kuitenki ihan samalla tavalla kuin Snowdriftille, eli se alkoi törröttämään kuluessaan varsinkin kynnen päistä. Pullossa näyttää ihanan pehmeältä ja lumimaiselta, mutta kynsillä se alkoi muistuttaa lähinnä jäähilettä :D Toiseksi mieleen tuli molemmista muovijoulukuuset ja niistä karisseet neulaset. Rakastuin ehkä enemmän tähän kaveriin.Lakat:

- OPI Yoga-ta Get This Blue!
-Diamond in the Snow
- Diamond Snodrift

Hyvää itsenäisyyspäivää ja muistakaa katsoa Linnanjuhlat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: