sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

71. Korsetti-tuto

R: lukijoitten toiveesta tein tuton korsetti-kynsistä. En saanu aikaseksi uusien lakkojen esittelyä (OPI:t ja Essiet), mutta mä lupaan et teen sen ens postaukseen ;)


Kuvat vasemmalta oikeelle:

1. Lakkaa kynnet punaisella tai jollakin muulla haluamallasi värillä. Omissa kynsissä 2 kerrosta Essien Forever Yummya ja aluslakkaa.
2. Lakkaa mustalla (tai jollakin muulla värillä) samalla tavalla kuin kuvassa eli niin, että keskelle jää ylösalaisin oleva kolmio.
 3. Tee mustan alueen reunoille 2-3 palloa hopealla ja niiden päälle pienemmät pisteet mustalla.
4. Vedä viivat niin, että ensimmäinen menee ylimmästä pisteestä ylimpään pisteeseen, toinen toisesta pisteestä kolmanteen ja sama toisin päin eli 2 viivaa menee ristiin.


 Lakat:

- Golden Rose mattamusta
- Kiss Paint koristelulakka, musta
- Golden Rose hopeinen hololakka
-  Essie Forever Yummy

Saitteko mitään selvää noista ohjeista? Toi neljäs kohta on vaikee selittää, mutta koittakaa ottaa jotain selvää kuvista vaikka niitten laatu ei ookkaan kovin hyvä, koska en viittinyt lähteä ulos kuvaamaan joka vaiheen välissä C;

Ja jos muistatte, että mä kävin laivalla juhannuksena, niin tässä ois kuvia sieltä, Turun linnasta ja Flow Parkista, joka oli lähellä satamaa. Turun linna.


 Viking Grace.

 Flow Park. Se on puihin niitä vahingoittamatta tehty kiipeily-/seikkailurata, jossa kuljetaan turvavaljaissa eri tasoisia ja eri korkeuksilla olevia ratoja.

Ja vielä kuvia mun laivalle tekemistä kynsistä, jotka pikasesti lakkasin illalla ku tajusin että mulla ei oo mitään lakkaa kynsissä :) Siks ne onkin rutussa ja painautunu.


 Meinasin unohtaa, että voin vielä samalla pikasesti esitellä Essien, jota oli korsetti-kynsissä. Antaa kuvien kertoa, niin mä en selitä tästä sen enempää kun sen, että on vaan niin ihana lakka ;DOliko liian pitkä postaus? Oli vaan pakko saada näyttää kaikki kerralla (:

1 kommentti:

  1. Ihania kynsiä & ihania vinkkejä♥ Mut voisko niist sanomalehtikynsist saada tuton? Vai ootteko tehny ja multa on vaan jäänyt huomaamatta O:D Mut semmoin ois kiva :33

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: