keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

72. OPIt ja Essiet

R: nyt teen sen esittelypostauksen OPIn ja Essien lakoista, jotka ostin laivalta. OPIt oli n. 10-12 euroa ja Essiet ota 3 maksa 2 tarjouksessa.
   Kaikissa kynsissä on Dermosilin aluslakkaa ja 2 kerrosta OPIn tai Essien lakkaa.

 Lakat peukalosta pikkurilliin:

- Essie - Forever Yummy
- OPI - Princesses Rule!
- Essie - Lapiz Of Luxury
- OPI - Yoga-ta Get This Blue!
- Essie - Dive Bar


 Essie - Forever Yummy

Levittyy vähän tönkösti, jos tekee liian paksun kerroksen, mutta ohuesti levitettynä toimii hyvin. Kuivuu aika nopeesti ja kesti ainakin 3 päivää ihan hyvin (korsetti-kynsissä).


 OPI - Princesses Rule!

Levittyy tasaisesti ja helposti. Parhaimmillaan esim. jonkun pinkin päällä. Kuivuu nopeesti ja kesti ainakin 3 päivää Yoga-ta Get This Bluen päällä.


Essie - Lapiz Of Luxury

Levittyy hyvin, mutta meinaa kaljuuntua jos lakkaa koittaa levittää samaan kohtaan monta kertaa. Kuvassakin näkyy tuo pieni kupla, mutta ei kuplitu (ainakaan muistaakseni) yleensä.


 OPI - Yoga-ta Get This Blue

Levittyy helposti ja peittää hyvin. Pullossa näkyy ihanasti lakan vähän violeettiin taittava sävy, mutta se ei oikeen näy enää kynnellä. Nätti tummansininen kuitenkin (: Kesti n. 3 päivää kynsillä.


 Essie - Dive Bar

Oh, mikä väri! Pulloa kun katsoo valossa, näkee sinistä, violettia, vihreetä ja ehkä vähän kultaakin. Kynsillä kultaa ei näe, mutta eri valoissa sininen, violetti ja vihree kyllä näkyy. Levittyy ihan hyvin ja on tosi peittävä jo 2 kerroksella. Kuivuu saman lailla kun muutkin Essiet.


Kaverilta sain tuliaisiks Itä-Vallasta ihania strasseja :)

Mitäs tykkäsitte ihanista lakoista? Ne ei ole mistään uutuus mallistoista, mutta kauniita kuitenkin. Sokokselta löysin ihanaa OPIn tekstuurilakkaa, mutta en viittiny ostaa suolasen hinnan takia. Mutta pakkohan se on mennä joskus se sieltä kotiuttamaan kun se oli niin täydellinen... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: