sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

65. Nail It!

R: niinkun jo edellisessä postauksessa mainitsin, isi osti mulle eilen Nail It!- lehden Tokmannilta. Nyt teen siitä pienen esittelyn (:


   Nail It! on englanninkielinen lehti, joka maksaa 8,20e (ainakin Tokmannilla). Se sisältää lähinnä kynsiaiheisia tekstejä ja mainoksia, mutta mukana on myös muutama meikkijuttu. Lehdessä on juttuja mm. erilaisiten kynsivaurioiden korjaamisesta, julkkisten kynsistä, kynnen oikein viilaamisesta jne.


   Mun mielestä lehti oli kiva, tosin manoksia on tosi paljon. Mainokset on tehty kuitenki silleen, että ne on tosi näyttäviä, kauniita ja värikkäitä. Mainoksista sai myös hirveesti inspiraatioita siitä mitä vois tehä ja kokeilla omille kynsille. Se, että lehti on englanniks kirjotettu ei haittaa, jos osaa perus englantia jonku verran. Ainoo hankaluus oli mulle ainaki kynsisanat. Pienenä miinuksena hinta, joka on aika kallis sisältöön nähden. Lisää kynsijuttuja löytää kuitenki lehden sivuilta nailitmag.com. Siellä on esim. ohjeita erilaisten kynsien lakkaukseen (;Tykkäsittekö esittelystä tai lehdestä? Tulisko se ostettua tän perusteella? :)

2 kommenttia:

  1. vaikuttaa mielenkiintoiselta lehdeltä:) ties vaikka vielä sen ostaisinkin

    VastaaPoista
  2. Joo kivalta vaikuttaa, voisin ostaakkin jos vain vastaan tulisi. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: