keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

208. My top 10 cosmetics

I: Vähän erilaista postausta vaihteeksi! Kokosin kymmenen kosmetiikkatuotetta jotka on mulle tärkeimpiä ja joita käytän eniten. Lista ei muuten mene missään tärkeysjärjestyksessä. Pidemmittä puheitta eiköhän aloiteta.

1. Dermosil Cleansing Mousse
Käytän tätä puhdistusvaahtoa aamuin illoin, tää on tosi hyvä! Miedon tuoksuinen ja miellyttävä levittää. Unihiekat ja muut töhnät lähtevät naamasta  mukavasti.


2. Schwarzkopf Daily Oil Elixir
Tää hiusöljy ei ole ollut mulla vielä kauaa, mutta tykkään tästä tosi paljon. Tämän voi levittää kuiviin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Levitä hiuksiin ennen pesua, toimii kuin hoitoaine! Itse käytän tätä aina pyyhekuiviin hiuksiin pesun jälkeen, selvittää hiukset mukavasti ja purkissa lukee että toimii "tehohoitona" , mitä ikinä lie tarkoittaakaan. Kuiviin hiuksiin antaa rakennetta ja kiiltoa.


3. Labello Fruity Shine & Blistex Lip Brilliance
Mä tykkään sävyttävistä huulirasvoista, huulikiillot ovat tahraavia ja jotenkin limaisia :D Nämä kaksi on mun suosikkeja, Labellon Fruity Shine Watermelon (swatch-kuvassa oik. puolimmainen) on kivan hedelmäinen huulilla, antaa kivasti hentoa vaaleanpunaista sävähdystä  ja kosteuttaa pitkään. Psst: maistuu myös hyvälle ;) Blistexin huulirasva on tummempi ja antaa huulille enemmän väriä. Punertavan rasvan joukossa on pientä shimmeriä, eli tämä kiiltää hieman huulilla.


4. Lemon Juice & Glycerine- käsirasva
Mun luottokäsirasva <3 Talvella varsinkin kun kädet on kuivat, tämä kosteuttaa hyvin! Läträän tätä talvisin pitkin päivää ja suuri plussa on nopea imeytyminen. Kiva sitruunan tuoksu, ei liian voimakas.



5. Killer Queen by Katy Perry - hajuvesi
Tämä on mun ensimmäinen isokokoinen oikea hajuvesi. Pullo on 30ml ja tuo muoto on niin kaunis<3
Tämän tuoksua on vaikea kuvailla, joidenkin kaverieni mielestä se on liian voimakas ja imelä, mutta mä tykkään. Netissä lukee kuvaus tuoksusta näin : "Leikkisä kukkaistuoksu, jossa yhdistyvät hedelmien ja kukkien tuoksut kashmiriin ja patsuliin."


6. Aqualan L - perusvoide
Mun jokapäiväinen kasvorasva, jota sivelen hipiääni kaksi kertaa päivässä. Tuon kokoisesta tuubista ei rasvan ihan heti luulisi loppuvan ja niinhän se onkin. Tuota samaa pötikkää olen käyttänyt jo varmaan vuoden. Yksinkertaisesti paras rasva mitä mulla on. Kasvoillehan on vaikka minkälaisia töhniä, on rasvoittuvalle, on sekaiholle, mutta mä käytän tätä. Levittyy helposti ja imeytyy nopeasti, kosteuttaa tosi hyvin. Rakastan <3



7. Maybelline Rocket Volum Express - ripsiväri
Ripsiväriä en näin kesällä kauheasti käytä, jostain syystä silmät/ripset tuntuu kauhean raskailta, mutta luokittelin sen silti Top Teniin. Sävyltään tämä on musta eikä tämä ole vedenkestävä, mutta uidessa ei lähde valumaan eikä karisemaan (ellei silmiä hankaa)!


8. Maybelline Dream Pure BB - voide
Tätä voidetta olen käyttänyt jo vuoden ajan ja tykkään tästä aina entistä enemmän. Tämä ei ole yhtä raskas kuin normaali meikkivoide, mikä sopii mulle, koska en pidä raskaasta tunteesta naamalla. Tämä ei ole yhtä peittävä kuin meikkivoide, mutta häivyttää ihon pikkuvirheitä ja värieroja. Kuivuu mattapintaiseksi eikä sisällä öljyä. Mulla on aika rasvoittuva iho, joten tämä on lemppariani. Levittyy sormella, sienellä ja siveltimellä.


9. Trind Nail Balsam
Totaallinen elämän elixsiiri! Kynsiä kosteuttava balsami, jota levitetään kynsille, annetaan olla pari minuuttia ja sitten hierotaan kynteen ja kynsinauhaan. Käytän tätä joka kerta ennenkö alan lakkaamaan kynsiä ja aina kun otan lakat pois, sekä silloin melkein joka päivä kun minulle ei ole ollenkaan kynsilakkaa. Hieromisen jälkeen voi alkaa suoraan lakkauspuuhiin, ei tarvitse enää odottaa kuivumista.


10. Cien Nail Polish Remover
Tällä hetkellä käytössä on Cienin asetoniton kynsilakanpoistoaine. Tätä saa Lidlistä ja hinta on muutaman hassun euron. Tämän pistävästä ja voimakkaasta hajusta en tykkää yhtään, mutta tämä ei jätä sormia tahmeiksi tai sameiksi käytön jälkeen. Pumppupullo on todella kätevä ( paitsi kun yrittää poistaa lakat kynsinauhoilta siveltimellä tai kun suutin innostuu ruikkimaan joka ilmansuuntaan). Mutta juu, ehkä seuraavaksi testaan hehkutettua X-tran poistoainetta.



Tälläinen postaus tällä kertaa, mitäs tykkäsitte? Löytyykö teiltä samoja tuotteita? :)

2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: