sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

209. Maniswap with Masa

I: Minuakin kysyttiin nyt pinnalla olevaan maniswappiin, mun suomennoksella "manivaihdos" :D Ilomielin suostuin, kun ihana Masa niin kauniisti pyysi.

Ideana on siis kopioida toisen blogista jotkut lakkaukset itselle, mahdollisimman tarkasti. Pitkään seilailtuani päädyin näihin liukuvärjättyihin glitterkynsiin. Pidän alkuperäisistä ihan kamalasti <3
Itselläni on ollut melkein samanlainen Ginan glitterlakka, jota Masa oli käyttänyt, mutta se oli könttiintynyt ja niin huonossa kunnossa että roskikseen jouti :/ Piti siis soveltaa ja vertailla mikä olisi mahdollisimman samanlainen. Pinkiksi pohjalakaksi liukuväriin pääsi Catrisen Aretha's R-E-S-P-I-N-K, glitteriksi valikoitui China Glazen Be merry, Be Bright. Mystinen lakka, joulun jälkeen olen käyttänyt sitä kaksi kertaa ja nyt jo vajunut logon alapuolelle. Facebookin Kynsikoristelut- ryhmästä olen lukenut että muillakin varsinkin CG- lakkojen kanssa olisi samanlaista outoa haihtumista. Nimettömiin lisäsin perhossiirtokuvat.Tadaa, tässä lopputulos! Liukuväri ei oikein onnistunut ja se meni liian pitkälle, glitteri kökkööntyi ja perhoset eivät oikein erotu... Alkuperäisiin kynsiin Masa oli leimannut perhosen, munkin OLI tarkoitus, mutta musta leimauslakkani oli loppunut aikoja sitten. Joten sanoisinko että maniswapiksi onnistunut, kynsiksi epäonnistuneet. Hauskaa tämä swappailu kyllä oli, jos jotakuta kiinnostaa niin kysykää rohkeasti ! :)Tälläistä tänään, miltäs vaikutti? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: